Hallo Prulleke,

Hoewel het weer tot nu toe nog niet echt zomers was, had ik toch zin in ijsjes. Gelukkig heb ik een caloriearme variant waar ik heel lang van kan genieten. Bovendien is hij verkrijgbaar in iedere denkbare smaak en alle kleuren van de regenboog. Oké, het is dan wel geen ijskoude lekkernij maar ik word meteen vrolijk van deze stempelset.

Kleurencombinatie

Iedere maand bedenk ik een kleurencombinatie die ik op mijn website en in mijn nieuwsflits deel. Vervolgens maak ik iedere week met die kleurencombinatie een kaart. Ook nodig ik iedereen uit om met mij mee een eigen creatie te maken. Alle kaarten die ik heb gemaakt plaats ik op een speciaal Pinterestbord. Hierop zet ik ook de foto’s die mij worden toegestuurd van de creaties van anderen. Het is een leuke manier om wat inspiratie te delen en te zien hoe je met dezelfde kleuren een hele andere look kunt maken.

Kleurencombinatie augustus 2021

Hierover kun je meer lezen in dit bericht.

Sweet Ice Cream

Wie is er nu niet dol op een verkoelend ijsje? Of je nu houdt van bolletjes schepijs of juist van een ijslollie met de Sweet Ice Cream stempelset kun je ze allebei maken in iedere denkbare kleurencombinatie. De DistINKtive stempels geven meteen veel kleurgradatie in iedere afbeelding. De spreuken maken de set compleet met voor elke gelegenheid wat passende woorden. Het is geen wonder dat ik keer op keer grijp naar deze stempels.

Sweet Ice Cream stempelset, foto van Stampin’ Up!© 2021

Designpapier stempelen

Voor de kaart van vandaag leek het me leuk om mijn eigen designpapier te stempelen. Tijdens de actie van afgelopen maand heb ik heel veel verschillende manieren gedeeld om je designpapier te gebruiken. Nu is het tijd om te laten zien hoe je zelf eenvoudig je eigen achtergrondpapier kunt maken. Ik heb de kleuren van de combinatie gebruikt om de ijsjes, stokjes en confetti te stempelen. Het paneel heb ik op maat gesneden en op een stuk Misty Moonlight kaartkarton gemat.

Afmaken

Op een restje Basic White kaartkarton stempelde ik met Gorgeous Grape inkt de spreuk en stanste deze uit met een van de Layering Circles stansen. Om ook hier een laagje achter de kunnen plaatsen, stanste ik een van de Hippo & Friends stansjes uit nog een stukje Misty Moonlight kaartkarton. Deze plakte ik met wat mini Stampin’ Dimensionals op de kaart. Om het geheel af te maken voegde ik nog wat 2021-2023 In Color Gems toe in de Fresh Freesia kleur.

Meedoen

Heb jij ook een kaart gemaakt met de kleurencombinatie van augustus 2021 dan zou ik het heel leuk vinden als je me er een foto van zou willen toesturen. Ik kan jouw kaartje dan toevoegen aan het Pinterestbord zodat we samen nog meer mensen kunnen inspireren om een kaartje te maken en daar iemand mee te verblijden.

Ik kijk er naar uit te zien wat jij maakt met deze kleuren.

Tot de volgende keer,

Blijf lekker creatief bezig

Leonie

Onafhankelijk Stampin’ Up! demonstratrice