Hallo Prulleke,

Deze maand gebruik ik de kleurencombinatie om nog een laatste keer een aantal van mijn favoriete producten te tonen die uit het assortiment verdwijnen. De Retired List is een paar weken geleden bekend gemaakt (je kunt hem hier vinden) en daarop staan alle artikelen die niet worden opgenomen in de nieuwe Jaarcatalogus die in mei in gaat. Voor al deze artikelen geldt de op=op status dus mocht er nog iets tussen staan dat op jouw verlanglijst stond, bestel het dan nu voor het te laat is.

Kleurencombinatie

Iedere maand bedenk ik een kleurencombinatie die ik op mijn website en in mijn nieuwsflits deel. Vervolgens maak ik iedere week met die kleurencombinatie een kaart en ik nodig iedereen uit om met mij mee een eigen creatie te maken. Alle kaarten die ik heb gemaakt plaats ik op een speciaal Pinterestbord. Hierop zet ik ook de foto’s die mij worden toegestuurd van de creaties van anderen. Het is een leuke manier om wat inspiratie te delen en te zien hoe je met dezelfde kleuren een hele andere look kunt maken.

Nieuwe combinatie

Op dinsdag verstuur ik mijn nieuwsflits en vandaar dat dat ook de dag is dat ik mijn nieuwste inspiratie kaart deel. Deze maand werk ik met de volgende combinatie kleuren:

Kleurencombinatie april 2021

Hierover kun je meer lezen in dit bericht.

Dino Days

Een van de sets die nu uit het assortiment gaat is Dino Days. Toen deze in de jaarcatalogus van 2019/2020 uitkwam was het een onderdeel van de Dino Roar suite. Deze bevatte prachtig papier dat al eerder uit de collectie is gehaald. De leuke enamel shapes zijn nog verkrijgbaar in de koopjeshoek voor slechts € 3,40 in plaats van de originele prijs van € 8,50. Nu is het de beurt aan de stempels en coördinerende stansen om de collectie te verlaten. Ik blijf het een leuke set vinden en met deze kleuren moest het zeker mogelijk zijn een leuke kaart te ontwerpen.

Dino Days Stempelset

Kleuren

Het feit dat er twee groenen in deze combinatie zaten werkte zeker in mijn voordeel. Zo kon ik ze niet alleen gebruiken voor de verschillende dino’s, ze waren ook perfect voor de bladeren. Helaas zat er geen echte goede kleur bij voor de stam van de boom dus moest ik mijn plaatje als het waren anders uitsnijden. Ik besloot de bladeren als bomen en struiken te gebruiken door een aantal bladeren rechtsboven en anderen linksonder in de hoek te plaatsen.

Dino’s

Mijn favoriete dino uit de set is de kleine stekelige T-Rex-achtige dinosaurus. Vooral in combinatie met de spreuk “(It’s more than it looks)”. Om de kaart wat verder te vulen heb ik ook de Brontosaurus en Pterodactylus toegevoegd. Om ze wat meer in de achtergrond te laten heb ik ze eerst afgestempeld. Door mijn T-Rex op Stampin’ Dimensionals te plaatsen springt deze nog wat beter in het oog.

Eigen creatie

Heb jij ook een kaart gemaakt met de kleurencombinatie van april 2021 dan zou ik het heel leuk vinden als je me er een foto van zou willen toesturen. Ik kan jouw kaartje dan toevoegen aan het Pinterestbord zodat we samen nog meer mensen kunnen inspireren om een kaartje te maken en daar iemand mee te verblijden.

Ik kijk er naar uit te zien wat jij maakt met deze kleuren.

Tot de volgende keer,

Blijf veilig, blijf thuis, blijf lekker creatief bezig,

Leonie

Onafhankelijk Stampin’ Up! demonstratrice