Hallo Prulleke,

Er is een nieuwe maand en daarom ook een nieuwe kleurencombinatie om mee te spelen. Doe je deze maand ook mee?

Kleurencombinatie

Iedere maand deel ik een kleurencombinatie om lekker mee aan de slag te gaan. Hopelijk inspireert het je om even lekker creatief bezig te zijn. Bovendien kan een kleurencombinatie je ook creatief stimuleren om buiten je comfortzone te stappen. Redenen genoeg om een keertje mee te doen, toch?

April

De kleurencombinatie van april is de volgende:

Kleurencombinatie april 2022

In Bloom

Het kaartje dat ik deze week met de combinatie heb gemaakt is deze:

Aangezien de laatste 30 dagen van de huidige jaarcatalogus zijn in gegaan, wil ik deze maand graag nog een keer werken met de artikelen die uit het assortiment zullen verdwijnen zoals deze In Bloom stempels en Pierced Blooms stansen. Ik wilde proberen om de kleurencombinatie te gebruiken voor een gekleurd en neutraal contrast in 1 kaart. Om de overgang een beetje te verdoezelen heb ik een heel leuk trucje gebruikt. Als je wilt zien hoe ik deze kaart heb gemaakt dan kun je dit filmpje vinden op het Prulleke YouTube kanaal:

Meedoen

Wil jij producten bestellen zodat jij ook een kaartje als deze kunt maken? Je kunt de materialen die ik heb gebruikt het makkelijkst bestellen via de Stampin’ Up! webshop. Denk bij bestellingen onder €200,- aan de gastvrouwcode D9E7YNVR. Omdat de uitlooplijst nu van kracht is zijn online bestellingen de beste keuze want je hebt op die manier de actuele voorraad situatie. Op dit moment geldt op = op op verschillende producten, vele hiervan zijn afgeprijsd. Heb je liever wat hulp? Dan kun je jouw bestelling ook doormailen aan leonie@prulleke.nl. Weet alleen wel dat er tussen de tijd dat je de bestelling aan mij doorgeeft en dat ik hem kan plaatsen, artikelen uitverkocht kunnen raken.

Heb jij met deze kleurencombinatie ook een leuke kaart gemaakt? Stuur me er gerust een foto van door zodat ik deze kan toevoegen aan het speciale Pinterest bord. Zo kunnen we elkaar blijven inspireren en zo anderen verblijden met onze creaties.

Nieuwe inspiratiekaart

Volgende week deel ik weer een nieuwe inspiratiekaart. Vergeet dus niet om dinsdag weer een kijkje te komen nemen op mijn website.

Dat was het weer voor vandaag. Ik hoop je weer een beetje te hebben geïnspireerd en ik kijk er naar uit te zien wat jij maakt met de kleurencombinatie van april.

Veel knutselplezier,

Leonie François

Onafhankelijk Stampin’ Up! demonstratrice