Hallo Prulleke,

Heb ik even goed nieuws! Vanaf 3 november 2020 zal de Joy To The World Paper Pumpkin kit ook in Nederland te verkrijgen zijn.

Momenteel is Paper Pumpkin een abonnement-programma dat voor klanten en demonstratrices in Noord Amerika beschikbaar is. Aangezien we wereldwijd interesse blijven tonen in deze kits, probeert Stampin’ Up! regelmatig speciale exclusieve kits in al hun markten aan te bieden. De Joy To The World kis zal zo’n versie zijn. Deze specifieke kit zal in Noord Amerika onder het reguliere abonnementsvorm vallen en zal voor hen beschikbaar zijn vanaf 11 oktober. Als je dus nieuwsgierig bent naar wat er precies in de kit zit, dan kun je dat waarschijnlijk vanaf dat moment wel vinden bij een Amerikaanse demonstratrice.

Inhoud van de kit

In de kit zitten voldoende materialen om 8 kaarten te maken, 4 ieder van 2 ontwerpen. Deze zijn voorzien van coordinerende enveloppen. De kaart maat is 10,8 x 14 cm en de kleuren die gebruikt zijn in de kit zijn Cherry Cobbler, Crumb Cake, Early Espresso, Just Jade en Soft Sea Foam.

Overige producten

Naast de kaarten en enveloppen zit er in de kit een exclusieve stempelset die alleen in deze kit verkocht wordt, een Classic Stampin’ Spot en papier en knutselmateriaal zoals uitgestansde elementen, versiersels en lijm. Het enige dat je zelf nog moet verzorgen is een Transparant Blok D om de stempels op te monteren.

Meertalig

Omdat deze kit wereldwijd aangeboden zal worden is deze te verkrijgen in 3 talen. Let dus goed op dat je het artikelnummer gebruikt van de taal die je wilt ontvangen.

Joy To The World (Engels)
art. nr. 155876

Paix Sur La Terre (Frans)
art. nr. 155872

Feiertage Voller Freude (Duits)
art. nr. 155875

Ideaal

Een kit zoals de Paper Pumkin kit is een ideale optie voor veel verschillende mensen. Voor beginners is het een geweldige uitkomst omdat de kaarten al ontworpen zijn en je alleen nog een Transparant Blok nodig hebt om de kaarten te maken. Het is ook heel gezellig om zo’n kit samen met een vriendin of familielid te maken.
Het is ook een uitkomst als je zelf veel handgemaakte kaarten wilt maken. De Paper Pumkin ontwerpen zijn over het algemeen snel en eenvoudig te maken maar er zit veel interessant detail in waardoor je goed ziet dat de kaarten met liefde zijn gemaakt.
De Joy To The World kit is ook ideaal voor de gevorderde knutselaars. Zij kunnen de elementen uit de kit zeker op een hele creatieve manier combineren met de producten die zij al hebben en zo geweldige alternatieve creaties maken.

Bestellen

De kit is vanaf 3 november te bestellen. Via de webshop kan het rechtstreeks. Houd er rekening mee dat er verzendkosten van € 5,95 per bestelling bij komen. Op 10 november plaats ik een verzamelbestelling. De order wordt dan naar mijn huis toe bezorgd en ik zal dan de verzendkosten op me nemen. Je kunt je bestelling dan gratis bij me ophalen. Als ik het naar je moet doorsturen breng ik daar wel de standaard DHL kosten van € 5,75 voor in rekening. De kits zullen € 26,- per stuk gaan kosten en er zit geen beperking op de hoeveelheid kits die je kunt afnemen. Om dat de kits vanaf begin november beschikbaar zijn, heb je voldoende tijd om al je kerstkaarten zelf te maken.

Kinderpostzegels

Mocht je nog postzegels nodig hebben (of pleisters of bloembollen) denk dan ook aan de Kinderpostzegelactie. Mijn dochter doet mee aan deze actie dus als je nog zegels nodig hebt klik dan op de onderstaande link om je bestelling te plaatsen of een donatie te doen:
https://www.kinderpostzegels.nl/shop/8a683680248/S1PC4/15e61097806/

De Kinderpostzegelactie duurt nog tot 30 september.

Mocht je nog vragen hebben, neem dan contact op met me door een mailtje te sturen naar leonie@prulleke.nl want ik maak graag wat tijd vrij om het een en ander toe te lichten.

Meer informatie over de kit zal nog komen als de releasedatum dichterbij komt. Hou deze site in de gaten voor de laatste informatie.

Tot de volgende keer,

Blijf veilig, blijf thuis, blijf lekker creatief bezig

Leonie

Onafhankelijk Stampin’ Up! demonstratrice