Hallo Prullekes,

Hoewel ik voornamelijk Stampin’ Up! producten gebruik, vind ik het ook fijn om me te laten inspireren door mensen die niets met Stampin’ Up! te maken hebben. En soms zelfs mensen die gewoon heerlijk creatief bezig zijn op een andere manier dan ik zou doen.

technieken

Als het gaat om technieken is er wat mij betreft geen betere inspiratie dan Jennifer McGuire. Ze weet de technieken zo duidelijk uit te leggen dat ik vaak denk, waarom kan ik dat nou niet zelf verzinnen? Het zijn eenvoudige toepassingen met spullen die ik zelf ook heb, al is het vaak net iets anders. Bovendien laat ze vaak alternatieve zien, hoe je hetzelfde effect kunt gebruiken als je minder middelen hebt. Ik hou daar wel van.

aquarel

Kristina Werner is iemand die ik al heel lang volg. (In eerdere blogposts kun je de inzendingen zien van mij, voor haar Mail Call onderdeel.) Ze maakt zelf ontwerpen voor bekende bedrijven als Simon Says Stamp en Tim Holtz en is ooit begonnen bij Stampin’ Up! Ze houdt zich veel bezig met handlettering, aquarel technieken en ink blending. Hoewel niet alles dat ze maakt mijn stijl is, vind ik de manier waarop ze het doet heel knap en vaak erg rustgevend om te zien.

stampin’ up!

Als je graag inspiratie zoekt om Stampin’ Up! producten te gebruiken dan zijn er zo veel verschillende demonstratrices te vinden die foto’s posten, blogs schrijven en YouTube filmpjes maken dat het onmogelijk is om niet iemand te kunnen vinden die bij je past. Het leuke is dat iedereen een eigen stijl heeft. De ene heeft het puur over de producten en technieken terwijl de ander ook hele verhalen van hun privé leven deelt. Ook ik heb mijn eigen YouTube kanaal waar ik, als de kinderen naar school gaan, wekelijks een filmpje op plaats, althans, dat probeer ik. Je kunt me vinden als Prulleke Creaties.

ideeën

Mocht je ideeën hebben van iets waar je graag een filmpje van zou willen zien, laat het me dan weten. Dat kan door een berichtje onder deze post te laten, het contactformulier in te vullen of door te reageren op een van mijn filmpjes. Ik wil je graag helpen om dat te bieden wat je zoekt.

Als je nog andere vragen hebt, opmerkingen wilt delen, je op wilt geven voor een workshop of een bestelling wilt plaatsen, dan sta ik uiteraard ook tot je beschikking. Er zijn diverse manieren om met me in contact te komen en ik maak graag wat tijd vrij om je te woord te staan.

Tot de volgende keer

Leonie

Onafhankelijk Stampin’ Up! demonstratrice in Eindhoven en omgeving