Hallo Prulleke,

Vandaag deel ik weer wat kaartjes van de Online Catalogue Launch party van 29 mei. Deze keer laat ik zien wat ik met de In Bloom stempels en bijpassende Pierced Petals stansenset heb gemaakt.

In Bloom Stempels

De In Bloom stempelset bestaat uit een heleboel bloemafbeeldingen die los en over elkaar heen gebruikt kunnen worden voor oneindig veel combinaties. Zo heb ik in dit voorbeeld de kleine bloemetjes gebruikt om een swirl te maken die door de spreuk gaat. Deze heb ik verder versierd met wat Champagne Rhinestones voor een eenvoudige beginners kaart.

Pierced Blooms Stansen

De stansen die horen bij de In Bloom stempelset heten de Pierces Blooms Dies en deze zijn fantastisch. Het is een mega grote set met maar liefst 25 stansen. Deze hebben bijna allemaal een mooi geprikt randje. Met alleen de stansen kun je ook een hele leuke kaart maken. Zo heb ik voor mijn volgende voorbeeld alleen een gestempelde spreuk toegevoegd maar die kun je uit iedere willekeurige set kiezen. Wat deze uitgestanste bloemen en bladeren wat specialer maakt is dat ik ze met de Stampin’ Blends markers wat meer diepte heb gegeven. Als je meer wilt lezen over wat je allemaal met Stampin’ Blends markers kunt doen, raad ik je aan om deze blogpost eens te lezen. Hier heb ik in ieder geval wat nerfjes getekend op de bladeren, stipjes in de bloemenhartjes en ook de blaadjes van de bloemen hebben wat schaduwlijnen getekend. Het is een simpele maar doeltreffende manier om meer diepte te geven aan eenvoudige kaartkarton vormen.

Combineren

Wanneer je echter de stempels en de stansen gaat combineren gaan er pas echt mooie dingen ontstaan. Voor mijn volgende kaart heb ik de stempels in de achtergrond gebruikt en daar wat van de uitgestanste bloemen en bladeren en het strikje op geplakt en zo zie je dat je door het toevoegen van de coördinerende stansen een hele ander look kunt maken. Het lijkt meteen een stuk moeilijker maar in feite is dat helemaal niet zo. Deze kaart is overigens de omgekeerde CASE van de In Bloom kaart van de januari-juni mini catalogus op bladzijde 79.

Wanneer je de In Blooms stempels en stansen nog niet hebt aangeschaft, is het handig om te weten dat deze alleen deze maand nog te verkrijgen zijn als productpakket. Dat betekent dat je ze nog tot 30 juni kunt bestellen met de bundle code (art.nr. 156208) en zo 10% korting ontvangt ten opzichte van de individuele aanschaf van deze producten.

Je kunt ze bestellen door via de webshop https://leoniefrancois.stampinup.net of door een mailtje te sturen naar leonie@prulleke.nl . Ik help je graag verder met je bestelling of met het beantwoorden van eventuele overige vragen die je hebt.

Tot de volgende keer,

Blijf lekker creatief bezig

Leonie

Onafhankelijk Stampin’ Up! demonstratrice