Hallo Prulleke,

Wellicht heb je van de week het Facebook Live filmpje gezien waarin ik, met hulp van mijn zoon Wouter, mijn pre-order uitpakte. Ik heb verschillende producten in de nieuwe In Colors besteld en een hele leuke Bundle met een Nederlandse stempelset. Hopelijk vond jij de producten net zo gaaf als ik. Daarom wil ik vandaag met je delen hoe jij ook kunt pre-orderen en dus voor het algemene publiek ze in handen kan krijgen, al kunt knutselen met de nieuwe producten uit de 2022-2023 jaarcatalogus.

Pre-orderen

Een van de voorrechten die Stampin’ Up! demonstratrices mogen genieten, is dat we voor een nieuwe catalogus officieel gelanceerd wordt, al geselecteerde producten kunnen bestellen. Wanneer je er voor kiest om echt een business te bouwen is dat handig omdat je dan kunt zorgen dat je allerlei voorbeelden kunt klaarmaken om te delen met je klanten op het moment dat de catalogus in gaat. Als je het als ‘hobby-demo’ doet, is het gewoon heel leuk omdat we allemaal dol zijn op nieuwe goodies.

Selectie

Omdat het introduceren van alle nieuwe producten in een nieuwe jaarcatalogus nogal veel artikelen bevat, kiest Stampin’ Up! altijd een aantal producten die beschikbaar worden gesteld om te pre-orderen. De totale collectie is vanaf de lanceerdatum voor iedereen beschikbaar. De pre-order selectie bevat materialen in de nieuwe In Colors, 4 verschillende suites, 6 bundles, 4 alleenstaande stempelsets, gastvrouwproducten, gereedschappen, designpapier en decoratiematerialen. Keuze genoeg dus. Om te zorgen dat er genoeg is voor iedereen, mag je van de meeste artikelen maximaal 1 of 2 stuks bestellen. Na de lanceerdatum (in dit geval 3 mei) worden die beperkingen uiteraard opgeheven.

Meedoen

Wil jij ook meedoen met de pre-order mogelijkheid? Dat is zeker mogelijk. Wanneer je namelijk voor 3 mei instapt als demonstratrice kun je ook pre-orderproducten in je starterpakket kiezen. Instappen is altijd de voordeligste keuze omdat je voor slechts € 129,- zelf een pakket mag samenstellen t.w.v. maximaal € 175,-. Bovendien hoef je hiervoor geen verzendkosten te betalen en het wordt aangevuld met een business pakket door Stampin’ Up!. Zo heb je meteen alles in huis om meteen lekker aan de slag te gaan.

Nog meer voordelen

Naast het kunnen pre-orderen van nieuwe materialen, zijn er nog vele andere voordelen van demonstratrice zijn. Je komt in een netwerk van allemaal mensen met een passie voor dezelfde hobby als jij en nieuwe vriendschappen ontstaan heel makkelijk. Je mag deelnemen aan exclusieve Stampin’ Up! evenementen zoals bijvoorbeeld in november OnStage Live in Wenen. Hierover zal ik later in het jaar meer over vertellen. Waar je al wel direct van kan profiteren als je instapt is je persoonlijke korting. Deze is minimaal 20% op je aankopen (na aftrek van de BTW en exlusief verzendkosten). Er zijn nog een hoop andere voordelen aan demonstratrice zijn en daar wil ik je graag meer over vertellen. Als je daarin geïnteresseerd bent, kun je altijd vrijblijvend contact opnemen met me.

Doen

Ben je klaar om de stap te nemen? Ga dan naar de demonstratrice worden-pagina daar zie je onderaan de link die je kunt aanklikken om lid te worden van team Prulleke.

Dat was het weer voor vandaag. Fijn weekeind en veel knutselplezier!

Leonie François

Onafhankelijk Stampin’ Up! demonstratrice