Hallo Prulleke,

Ja, spannend hè? Ieder jaar opnieuw blijft het opwindend om te zien welke 5 kleuren toegevoegd worden aan het assortiment. We nemen met terughoudend afscheid van de uitgaande In Colors en hopen dat we er iets even moois voor terugkrijgen. Zo ook dit jaar.

Aanwijzingen

Om het extra spannend te maken gaf Stampin’ Up! deze keer aanwijzingen zodat we vooraf al konden gaan raden wat voor kleur er zou komen. De aanwijzingen werden gegeven in de vorm van raadsels die werden vergezeld met een kort filmpje waarin Shelli en Sara poppetjes over een pad wandelden langs de kleuren. In de zwart/wit achtergrond waren ook aanwijzingen te zien.

Kleur 1

De eerste kleur had als aanwijzing:

Ik ben mooi opgepoetst en spic en span. Ik ben de kleur van een vogel die op één been staan kan. Welke In Color ben ik?

In de achtergrond waren nagellakpotjes te zien. De kleurnaam die hoort bij deze aanwijzing is Polished Pink. Het is een mooie midden roze kleur. Hij lijkt op het eerste oog een beetje de kant van Melon Mambo uit te gaan, hoewel het duidelijk een andere kleur is.

Kleur 2

De volgende aanwijzing was:

Ik kan mij op mijn frisheid en stevige karakter beroemen, Ik ruik naar fruit en krijg mooie bloemen. Welke In Color ben ik?

In de achtergrond kon je deze keer bloemen zien liggen. Nu ben ik botanisch gezien niet zo sterk. Ik heb ieder jaar last van hooikoorts dus bloemen en planten zijn niet zo zeer mijn ding… De aanwijzing hoort bij de kleur Fresh Fresia. Het is een zachte roze kleur met lila ondertonen. Het is een rozere variant van Purple Posy. Heel fris.

Kleur 3

De derde kleur heeft de volgende aanwijzing:

Ik prik niet, dus raak mij maar rustig aan. Als woestijnplant kan ik enorme droogte weerstaan. Welke In Color ben ik?

Deze moest wel iets te maken hebben met vetplantjes of cactussen. Natuurlijk vond ik dat fantastisch. De aanwijzingen in de achtergrond bevestigden dit idee. De kleurnaam is Soft Succulent. Het is een salie groene kleur. Hij doet me denken aan Mint Macaron maar dan is het wat vergrijsder en groener. Het is werkelijk een prachtige kleur.

Kleur 4

Opnieuw een cryptische aanwijzing:

Ik ben geen felle kleur, maar ook geen doffe. Ik ben een tropische verrassing en mijn smaak is onovertroffen. Welke In Color ben ik?

In de achtergrond zie je dwarsdoorsnedes van een fruit dat ik niet direct herkende. De kleurnaam is Pale Papaya en oh mijn hemel deze kleur is geweldig. Het is een zachte gelige oranje kleur. Het is een kleur die ik niet kan vergelijken met iets dat nu in het assortiment zit maar het lijkt een beetje op een zachtere vergrijsdere variant van Peekaboo Peach van een paar jaar geleden. Ik ben dol op deze kleur!!

Kleur 5

De laatste aanwijzing is deze:

Ik zit tussen de middag en de nacht. Tijdens de kerst ben ik een stralende pracht. Welke In Color ben ik?

Een duidelijke kerstboom-referentie. Ik dacht aan Dusky Douglas maar de echte naam bleek Evening Evergreen te zijn. Het is een diepe groene kleur die iets weg heeft van Shaded Spruce en Mossy Meadow maar toch weer veel donkerder lijkt te zijn. Het is een prachtig contrast met Soft Succulent en ik vermoed dat je deze ook heel veel gekleurden en neutrale manieren kunt toepassen.

De kleuren zijn een prachtige mix van fris, vergrijsd, zacht en donker. Ik zie veel verschillende manieren om ze te combineren met elkaar en met de andere kleuren van de Stampin’ Up! collectie. Ik kijk er nu al naar uit om ze echt in handen te krijgen want ondanks dat de catalogus er altijd prachtig uit ziet en de makers ervan echt hun best doen om alles zo getrouw mogelijk weer te geven, er gaat niks boven het product zelf vast te houden en te kunnen bekijken.

Tot de volgende keer,

Blijf veilig, blijf thuis, blijf lekker creatief bezig

Leonie

Onafhankelijk Stampin’ Up! demonstratrice