Hallo Prulleke,

Hoewel het erg voor de hand ligt om kaarten na te maken die we mooi vinden, is het soms ook leuk om een kaart te zoeken waar je niet dol op bent. Deze kan als inspiratie dienen om te zien hoe jij hem zou ‘verbeteren’. Door te zorgen dat hij beter past bij jouw stijl, smaak of voorkeur. Mijn kaart van vandaag is precies zo’n kaart. Hoewel de originele kaart niet mijn aandacht trok omdat ik hem zo mooi vond, had hij wel elementen die me toch aanspraken. De rest kon ik eenvoudig veranderen.

Originele kaart

Thanks kaart van pagina 10 uit de Sale-a-bration brochure images®Stampin’ Up!©

Ik ben geen fan van het papier dat is gebruikt om deze kaart te maken. Ik houd niet van de zwarte achtergrond en ik vind de bloemen zelf ook niet mooi. Wat ik wel leuk vond was de achtergrond met het woord Thanks en de compositie. Daarom koos ik toch voor deze kaart als inspiratie om te CASE-en. Je hoeft namelijk ook niet alles exact na te maken. Je kunt juist creatief omgaan met wat je wel aanspreekt.

Mijn variant

Voor mijn kaart koos ik een fellere, frissere kleurencombinatie. Ik ben dol op roze en dat was dus mijn eerste kleurkeuze. Hoewel ik er van overtuigd ben dat deze kaart ook prachtig zou zijn in geel, paars, blauw of een hele regenboog. Welke kleur bloemen je ook kiest! Het Hues of Happiness papier is gewoon prachtig en leent zich prima voor dit ontwerp.

Ik koos ervoor om hem te combineren met een andere favoriet van me: Biggest Wish. Als je deze stempelset nog niet hebt dan moet je hem vandaag nog bestellen. Ik meen het! Hierin zitten de woorden Thanks, Happy, Birthday, Friend en Hello in zowel een handgeschreven lettertype als een mooie grote hoofdletter. Hij past bij zo veel stijlen en kan op praktisch elke kaart worden gebruikt. Ik kan hem niet hard genoeg aanraden.

De kaart versierde ik met Pastel Adhesive Backed Sequins. Deze staan in de januari-april mini catalogus. In een pakje zitten 300 zelfklevende pailletten in 4 en 5 mm doorsnede in de kleuren goud, Petal Pink en Balmy Blue. Ik heb de Petal Pink variant gebruikt maar vanwege de parelmoer glans past hij toch schitterend bij het Blushing Bride papier.

Namaken

Wil jij deze kaart namaken? Dat mag natuurlijk. Om het je makkelijk te maken heb ik twee hulpopties voor je. Ten eerste heb ik een PDF voor je gemaakt waarin ik stap voor stap uitleg hoe ik deze kaart heb gemaakt. Optie twee is natuurlijk het bekijken van het bijbehorende YouTube filmpje.

Voor jouw gemak heb ik ook een boodschappenlijst aangemaakt met daarin alle materialen die ik gebruikt heb. Denk er aan wanneer je een bestelling plaatst dat het nu nog Sale-a-bration is en dat je daarom bij besteding vanaf € 60,-in aanmerking komt om gratis artikelen uit de Sale-a-bration brochure toe te voegen. Vergeet ook niet om gebruik te maken van de Gastvrouwcode wanneer je bestelling onder de € 200,- blijft. De actuele gastvrouwcode vind je in de zijbalk van deze site (of scroll naar beneden als je op een devise leest).

Mocht je nog vragen hebben, dan kun je me appen, mailen of een comment voor me achter laten onder dit bericht.

Veel knutselplezier,

Liefs,

Leonie François

Onafhankelijk Stampin’ Up! demonstratrice