Hallo Prulleke,

Vorige week deelde ik de officiële aankondiging van de Winterwensen workshop. Ik heb zo veel plezier gehad met het ontwerpen van deze kaarten! Ik heb heerlijk zitten spelen met een aantal kleur techniekjes en ik hem me even helemaal laten gaan en me over gegeven aan wat er gebeurd in een knutselsessie. In het resultaat zie je ook hoe ik steeds meer los kon laten en ging genieten van de artistieke flow. Tijdens de workshop neem ik je graag mee en laat ik je jouw creatiefste kant ontdekken.

Winterensen stempelset

Op pagina 90 van de jaarcatalogus vind je de Winterwensenstempelset. Deze is vorig jaar uitgekomen in de mini catalogus en is sindsdien opgenomen in de jaarcatalogus. De set staat in de catalogus afgebeeld in de Engelstalige variant maar zoals je ziet is deze ook in het Nederlands verkrijgbaar. In tegenstelling tot eerdere jaren, worden de vertalingen ook steeds beter met bruikbare teksten zoals wij ze ook echt zouden gebruiken. Dit komt deels omdat Stampin’ Up! de vertalingen doet met inbreng van demonstratrices. Periodiek wordt input van demo’s gevraagd bijvoorbeeld via de facebookpagina voor demonstratrices en daar wordt flink gehoor aan gegeven.

Winterwensen stempelset, foto van Stampin’ Up!©2021

Projecten

Tijdens de workshop zal ik steeds stap-voor-stap de projecten die ik heb ontworpen met je maken. Hierdoor zul je met eigen ogen zien hoe makkelijk het is en zul je je zelfverzekerd voelen. We zullen in totaal 3 kaarten maken en een bijpassend doosje waar de kaarten in passen. Natuurlijk deel ik tijdens het stempelen tips en help ik je om het beste resultaat te behalen. Daarnaast deel ik bovendien wat extra voorbeelden om te laten zien wat je nog meer met deze stempels en stansen kunt maken. Hierdoor kom je met meer inspiratie thuis dan alleen de projecten die je gaat maken. Ik zal eenvoudige technieken delen die veel impact geven op je kaart en je aanmoedigen om zelf thuis verder te willen proberen. Door de eenvoudige aard van de projecten is deze uitermate geschikt voor beginners. Hoewel sommige kaarten misschien wat ingewikkelder lijken, zie je in de workshop hoe eenvoudig ze zijn om na te maken.

Sneak Peek van de projecten

Deelnemen

De workshop zal plaats vinden op zaterdag 11 decemer en duurt van 14.00 tot ongeveer 16.30 uur. Heb je zin om mee te doen met deze leuke workshop? Je kunt je tot 27 november opgeven om mee te doen door een mail te sturen naar leonie@prulleke.nl of door me te appen. De kosten voor de workshop zijn €25,-.

Betaling

Kort na de aanmelddeadline zal ik facturen sturen met alle betaalinformatie daarop. Wanneer deze is voldaan, is je deelname gegarandeerd. Ik kijk er naar uit om samen te knutselen.

Alternatieven

Mocht je deze keer niet mee kunnen of willen doen maar lijkt het je wel leuk om een keer een workshop bij me te volgen dan heb ik nog de volgende alternatieve opties voor je:

Workshop op een ander moment

Als het je beter schikt om deze workshop op een ander moment te doen, dan kunnen we daar een andere datum voor plannen. Jij zorgt dan voor minimaal 3 deelnemers en dan kan er of bij mij of bij jou thuis geknutseld worden.

Andere workshop

Als deze stempelset niet jouw smaak is of de workshop zelf lijkt je niks, kijk dan eens in mijn Evenementenkalender. Daarin vind je een overzicht van de aankomende workshops. Misschien staat daar iets in dat beter bij je past. Als het nog niet naar je zin is, neem dan gerust contact op met me. Wellicht kan ik speciaal voor jou en minimaal 3 anderen een hele leuke workshop verzinnen die wel is zoals je zou willen.

Als je nog andere vragen of opmerkingen hebt, dan kun je dat aan me doorgeven door een mailtje te sturen naar leonie@prulleke.nl, me een WhatsApp bericht sturen of op een andere manier contact op nemen met me. Ik maak graag wat tijd vrij om een en ander toe te lichten als iets niet helder is.

Tot ziens bij de workshop of anders tot de volgende keer,

Blijf lekker creatief bezig

Leonie

onafhankelijk Stampin’ Up! demonstratrice