Hoewel mijn dochter niet meer naar het kinderdagverblijf gaat en mijn zoon pas in het Guppie-groepje zit, blijven sommige juffen uit andere groepen speciaal. En als je er dan pas op de dag zelf achter komt dat zo iemand jarig is en op die dag haar verjaardag viert… tja, dan krijgen zo hun kaartje gewoon een paar dagen later. Want we willen wel even feliciteren. En weet je, het is dan nog steeds leuk om een kaartje te krijgen.

Voor deze pedagogisch medewerker maakte ik een vrolijk kaartje met veel bloemen. Het is van een set met zowel een achtergrond als een detaillijn stempel om zo een speels boeket te maken. Alle vormpjes heb ik met de hand uitgeknipt en sommige heb ik met wat foamblokjes geplakt om zo was diepte in mijn kaartje te creëren. Een goud geëmboste Happy Birthday maakt het geheel af en net wat chiquer.

Ans VerjaardagStempels: SSS Favorite Flowers, SU Perfectly Penned, CS: MBM Kraft cards and Envelopes, SU Whisper White, Inkt: SU Pistachio Pudding, Gumball Green, So Saffron, Daffodil Delight, Calypso Coral, Crisp Cantaloupe, Strawberry Slush, Blushing Bride, Melon Mambo, Pink Pirouette, VersaMark, Embosspoeder: Rayher goud.