Voor ons is juni bij uitstek de maand van de bruiloften. Ik maak dan ook heel wat kaartjes om onze getrouwde familieleden en vrienden te feliciteren. Nog op de valreep voor juni is mijn zusje getrouwd. Inmiddels is dat al weer 3 jaar geleden en hoewel ze dit kaartje niet op tijd kregen, hebben ze onze felicitiaties al wel gehad. Het kaartje dat ze tegoed hadden is deze geworden.

Trouwdag M&R '15

Het was een heel gepuzzel om met de stempels tot een compositie te komen. En zonder wat hulp van Photoshop om eerst te passen en meten en de stamp-ma-jig was dit ook nooit zo goed gelukt. Verstopt tussen de woordjes zijn de initialen van mijn zusje en zwager en natuurlijk de 3 voor hun 3-jarig jubileum. De kleuren heb ik expres neutraal gehouden maar ik moest er wel wat paars bij gooien. Dat is de lievelingskleur van mijn zusje en de (accent)kleur die ze op hun trouwdag de hoofdrol gaven.

Trouwdag M&R '15 detail

Stempels: SU Best Day Ever, SU Fabulous Phrases, kleine letter en nummer stempel van een kantoorwinkel, CS: Made by ME kraft card en envelop, SU Rich Razzleberry, SU Whisper White, Inkt: SU Crumb Cake, Early Espresso, Rich Razzleberry, Sahara Sand.