Hallo Prulleke,

Afgelopen vrijdag heeft Stampin’ Up! de lijsten gepubliceerd met wat er gebeurd met de artikelen van de augustus – december mini catalogus. Sommige artikelen komen terug in de 2021/2022 jaarcatalogus in mei, andere komen terug in de juli – december 2022 mini catalogus en de rest gaat uit het assortiment. Van de artikelen die uit het assortiment gaan, zijn een flink aantal afgeprijsd, maar niet alles. Ik heb op mijn Facebook kanaal een filmpje staan waarin ik door de hele gids loop en ieder artikel noem en vertel wat daarmee gebeurd. Wil je liever de lijsten zien, dan kun je de informatie vinden in de kopjes hieronder.

Juli – december 2021 Mini Catalogus

De artikelen in de PDF die ik hier heb gelinkt komen terug in de juli-december 2021 mini catalogus. Deze artikelen zijn daarom ook niet afgeprijsd.

2021-2022 Jaarcatalogus

De artikelen in de PDF die ik hier heb gelinkt komen terug in de 2021-2022 jaarcatalogus. Deze artikelen zijn ook niet afgeprijsd.

Retired

En deze laatste lijst is van alle artikelen die uit het assortiment gaan. Ik heb alle Franse en Duitse sets uit de lijst gefilterd en alleen Engelse en Nederlandse producten overgelaten. Van deze artikelen zijn er een flink aantal afgeprijsd en vanaf 8 december geldt Op = Op voor deze artikelen. Dus als je nog iets wilt hebben, wacht dan niet want voor je het weet is het uitverkocht en ben je te laat.

Bestellen

Wil je iets bestellen dan raad ik je aan om het via de webshop te doen. Je kunt dan meteen zien of het is afgeprijsd en of het nog voorradig is. Bovendien ben je dan niet afhankelijk van mijn schema. Je hoeft dan niet te wachten op mijn factuur, die dan weer betaald moet worden, waarna ik de bestelling kan doorvoeren. Je moet echter wel een credit card hebben om je betaling te doen. Vergeet bij het plaatsen van de bestelling niet om de GASTVROUWCODE in te voeren wanneer je minder dan € 200,- besteld.

Credit Card

Heb je geen credit card, dan kun je natuurlijk ook je bestelling via mij plaatsen. Je kunt je mailtje sturen naar leonie@prulleke.nl of per Whatsapp je bestelling doorgeven. Vergeet niet om de artikelnummers en de omschrijving te vermelden en je adres.

Mocht je nog vragen hebben, neem dan vooral contact op met me en anders tot de volgende keer,

Blijf thuis, blijf veilig, blijf lekker creatief bezig

Leonie

Onafhankelijk Stampin’ Up! demonstratrice