Hallo Prulleke,

Wanneer je in maart een bestelling bij me plaatst, krijg je als bedankje de Global Tutorial Theme Team bundel van maart. Het Team is bovendien nu iets uitgebreid en bestaat voortaan uit 10 demonstratrice van over de hele wereld. Onze nieuwste aanwinsten zijn Courtenay Heuston uit Australië en Danny Hikade uit Duitsland.

Bundel

De bundel bestaat uit een A4’tje per project. Per A4’tje zie je een foto van het project, een werkbeschrijving en een lijst met de benodigde materialen. We zorgen er voor dat de projecten eenvoudig van aard zijn zodat deze door beginners makkelijk nagemaakt kunnen worden. Pip Todman, de Engelse demonstratrice die de kar trekt, verzamelt alle aangeleverde materialen en voegt ze samen in één PDF bestand.

Thema’s

Pip Todman heeft voor de verschillende maanden thema’s verzonnen om ons een houvast te geven en te zorgen dat de projecten een beetje op elkaar afgestemd zijn. Het thema voor maart is Bloemen. Met zo’n thema kun je natuurlijk alle kanten uit want het Stampin’ Up! assortiment stikt van de bloemen. Volgende maand is het thema Kracht/Sterkte (strength) en zo heeft iedere maand iets anders om ons te inspireren.

Project

Ook deze maand heb ik een sneak peek voor je van het project dat ik heb aangeleverd.

Ik heb de Lovely You stempelset en Blending Brushes gebruikt om mijn eigen designpapier in de achtergrond te maken. Dit is een fantastische techniek voor beginners die nog niet zo veel materialen hebben maar wel rustig aan hun collectie willen uitbreiden. Met Blending brushes kun je je papier op verschillende manieren bewerken dus ze zijn een goede investering.

Sneak Peek

Ben je nu ook benieuwd naar de overige projecten? Dan kan ik je op deze manier een kleine sneak peek geven:

Zoals je ziet zijn er veel verschillende stijlen en zijn er veel verschillende stempels en andere producten gebruikt. Ik weet zeker dat er een perfect project voor jou bij zit.

Bemachtigen

Nu hoor ik je denken… hoe kom ik aan zo’n bundel? Dat is heel eenvoudig. Er zijn namelijk 2 manieren. De leukste manier is door een bestelling te plaatsen bij me. Dit kan door me een mailtje te sturen of rechtstreeks via de Stampin’ Up! site met mij als je gekozen demonstratrice. Ieder klant krijgt de bundel van de maand namelijk gratis bij hun aankopen. Heb je niks nodig of wil je even niets bestellen? Dan kun je de bundel kopen vanuit mijn webshop.

Wanneer je onze projecten na maakt kun je ze op social media delen met de hashtag #tutorialthemeteam zodat we ze kunnen vinden.

Veel knutselplezier,

Leonie François

Onafhankelijk Stampin’ Up! demonstratrice