Hallo Prulleke,

Op vrijdag 15 oktober liet ik in dit YouTube filmpje verschillende manieren zien om Gilded Leafing te gebruiken op je projecten. Een van de manieren was een ruitjes patroon maken met Tear & Tape en die vervolgens met het imitatiebladgoud behandelen. Uiteraard heb ik dat stukje verwerkt in een kaartje en die wil ik je vandaag laten zien.

Zo veel kerstproducten

Het eerste dat ik deed met mijn gouden ruitjespatroon was het verder uitbreiden met wat strepen in verschillende kleuren Stampin’ Write markers. Hiervoor gebruikte ik de ene keer de dunne kant en de andere keer de dikke kant. Zo ontstond langzaam mijn eigen Schotse ruit.

Toen ik mijn ruitje had, ging ik hem combineren met allerlei kerstproducten. Zo koos ik voor de Fantastische Feestdagen en Sweets & Treats stempels en het Hearwarming Hugs designpapier. Al snel kwam ik uit op dit ontwerp:

Namaken

Wil je dit kaartje namaken? Dan is het fijn om te weten dat ik een stap voor stap beschrijving heb gemaakt voor je. Door op de link naar de productlijst te klikken kom je er bij terecht. Daar is het overzicht met alle gebruikte materialen en de instructies om de kaart te recreëren. Je kunt de gebruikte materialen aan- of uitvinken afhankelijk van of je ze wel of niet wilt bestellen.

Bestellen

Wil je Stampin’ Up! producten bestellen dan kan dat ook door me een mailtje te sturen met je bestelling. Heb je eerst nog vragen of wil je liever eerst de producten een keer testen voor je ze koopt, dan kun je ook per mail contact opnemen met me. Wil je de bestelling liever zelfstandig plaatsen dan kan dat via mijn stampinupwebshop

Veel knutselplezier!

Leonie

Onafhankelijk Stampin’ Up! demonstratrice