Hallo Prulleke,

Beste deal

Zoals ik vaker zeg is instappen als demonstratrice de beste deal om zo veel mogelijk korting te krijgen. Je kunt dan voor € 175,- aan producten kiezen voor in je startpakket en daarvoor betaal je slechts € 129,-. Bovendien krijg je er een heel business pakket bij bestaande uit actuele catalogi, bestelformulieren en andere informatie. En je hoeft geen verzendkosten te betalen voor het starterpakket. Maar soms….

Instapactie

Soms verzinnen ze bij Stampin’ Up een speciale instapactie die instappen NOG aantrekkelijker maakt. In september is er weer zo’n actie: de Get & Go Starter Kit Promotion.

Doelgroep

De Get & Go starter kit actie is bedoeld om wat extra materiaal te geven aan nieuwe Stampin’ Up! demonstratrice zodat ze meteen kunnen beginnen. Naast het starterpakket, dat zowiezo al een fantastische aanbieding is, krijgen nieuwe team leden voorgesneden kaartkarton, stempels en versieringen om te gebruiken tijdens hun eerste evenement.

Extra producten

Het Get & Go productpakket bestaat uit een set van 8 basiskaarten in Granny Apple Green kaartkarton met coordinerende kaartkarton panelen in Bermuda Bay, Coastal Cabana en Daffodil Delight. Er zit ook een set van 8 basiskaarten in Coastal Cabana kaartkarton met coordinerende kaartkarton panelen in Daffodil Delicht , Bermuda Bays en Coastal Cabana in. Bovendien zitten er 16 enveloppen in, voor iedere basiskaart een. Verder ontvang je in dit pakket een pak klassieke strassteentjes, de stempelset So Much Love en de Queen Anne’s Lace stempelset.

Belangrijk

Wat wel belangrijk is om te onthouden is dat er geen inkt, lijm, snijmateriaal of stempelblokken in het Get & Go productpakket zitten. Als je deze dus nog niet hebt, doe je er verstandig aan om deze als onderdeel van je Starterkit te kiezen.

Extra steun

Om je meteen op weg te helpen met je nieuwe spullen, voegt Stampin’ Up ook een flyer toe bij je Get & Go pakket waarin links staan naar filmpjes waarin een aantal voorbeelden met de kaarten gemaakt worden. Hiervan is op het demonstator-gedeelte van de Stampin’ Up! website ook “kaartrecepten” van te vinden.

Wil je meer informatie over demonstratrice worden? Kijk dan ook op de pagina demonstratrice worden. Hier leg ik uit wat de voordelen en spelregels zijn als je instapt. Mocht je hierna nog vragen hebben, neem dan gerust contact op met me zodat ik wat verheldering kan geven.

De actie is geldig van 1 – 30 september 2020 dus je hebt nog even de tijd om er over na te denken.

Hopelijk mag ik je snel begroeten als nieuw teamlid van Team Prulleke.

Tot de volgende keer,

Leonie

Onafhankelijk Stampin’ Up! demonstratrice