Mijn dochter zit sinds dit jaar op de basisschool en daar heeft ze vanaf haar oefendagen een nieuw vriendje gemaakt. Toen hij op een dag niet op school was, wist een van de andere ouders me te vertellen dat het mannetje geopereerd werd. Nu vind ik een operatie al meteen spannend klinken, maar bij zo’n klein ventje vond ik het extra spannend. Dus zonder verder na te vragen waarom hij geopereerd zou worden, heb ik een kaartje voor hem gemaakt, namens mijn dochter. Aan de binnenkant staat de tekst ‘get better in warp speed’ gestempeld en met wit embossing poeder bewerkt. We hebben hem in de bus gedaan bij hem en zijn moeder appte me later die avond dat hij het geweldig vond om een kaart van mijn dochter te hebben gekregen. Nu zijn we inmiddels al weer een paar weken verder en er is niet eens te merken aan hem dat hij ooit geopereerd was. Het is gewoon een heel lief, spontaan en vrolijk mannetje.

Luuk beterschap

Stempels: PS Space Cadet, CS: SU Pacific Point, Inkt: StazOn Jet Black en Versamark, Embosspoeder: Artemio White, Overig: Kleurpotloden van HEMA, Talens Odourless White Spirit en doezelaars