Hallo Prulleke,

De nieuwe maand is al bijna een week aan de gang en dat betekent dat er ook een nieuwe gastvrouwcode en een nieuw kadootje te verkrijgen is.

Gastvrouwcode: FRC39692

Iedere maand maak ik een nieuw gastvrouwcode aan. Jij kunt deze gebruiken wanneer je via de Stampin’ Up! webshop je bestelling plaats. Gebruik hem alleen wanneer je bestelling onder de €200,- is. Wanneer je deze grens bereikt, kom je namelijk in aanmerking voor Stampin’ Rewards. Hier kun je meer over lezen op deze pagina.

De gastvrouwcode stelt me in staat om meerdere bestellingen te bundelen en zo hopelijk in aanmerking te komen voor Stampin’ Reward. Vervolgens gebruik ik wat van mijn rewards (of commissie als het totale bestelbedrag niet boven €200,- komt) om kadootjes te kopen en zo wat terug te geven. Deze maand heb ik gekozen voor een beetje bling.

Basic Rhinestone Jewels

Omdat ik weet dat velen van jullie je al aan het voorbereiden zijn op het kerstseizoen, leek een beetje bling me wel een geschikt geschenk in oktober. De Basic Rhinestone Jewels of Klassieke Strassteentjes zijn een favoriete klassieker voor ieder creatief project. In een pakje zitten in totaal 140 zelfklevende strassteentjes. Hiervan zijn er 20 5mm, 20 4mm en 100 3 mm in doorsnede. Deze steentjes kun je eenvoudig kleuren met je Stampin’ Blends alcoholstiften als je een andere kleur wilt. Ze voegen wat subtiele glitter toe aan je project en passen praktisch overal bij.

Zelfstandig bestellen

Om in aanmerking te komen voor mijn strasstenen kadootje, moet je wel zelf je bestelling online plaatsen. Hiervoor ga je naar www.stampinup.nl (of www.stampinup.be) en doe je jouw aankomen in de winkelwagen. Wanneer je klaar bent, klik je op het winkelmandje. Rechtsboven in de hoek van je winkelwagen kun je de gastvrouwcode toevoegen. Deze is automatisch gekoppeld aan mij als jouw demonstratice. Je rondt je bestelling af en doet de betaling via Credit Card, PayPal of Ideal. Zodra jij je bevestiging van je bestelling krijgt, ontvang ik ook een bericht. Aan de hand daarvan zie ik of je in aanmerking komt voor mijn kadootje. Stel dat je bestelling boven € 200,- is, en je gebruikt de gastvrouwcode niet, dan krijg ik toch een bericht als je mij kiest als jouw demonstratrice. Ook dan kan ik zien dat je bestelling groot genoeg is om beloond te worden met een kadootje. Aan het einde van de maand sluit ik de gastvrouwcode, bestel ik de benodigde hoeveelheid kadootjes en stuur ik deze aan het begin van de nieuwe maand op.

Hulp

Mocht je nog vragen hebben over je bestelling, dan ben ik natuurlijk nog steeds bereid om je te helpen. Zoals altijd ben ik te bereiken via mail en whatsapp of zelfs met een DM. Als je het fijn vindt dat ik je bestelling eerst doorkijk om te voorkomen dat je iets mist, of nog ergens advies bij kunt gebruiken ben ik er voor je. Maar om in aanmerking te komen voor het kadootje, moet je zelf de bestelling invoeren via de Stampin’ Up! webshop.

Ik hoop dat ik zo alles goed heb uitgelegd en dat ik je binnenkort kan verblijden met een gratis pakje Basic Rhinestone Jewels.

Veel knutselplezier,

Leonie François

Onafhankelijk Stampin’ Up! demonstratrice