Hallo Prulleke,

Deze keer is de Brushed Blooms de Focus Bundle van de maand. Dat is niet zonder goede reden. Het Brushed Blooms-productpakket heeft een prachtige kunstzinnige uitstraling.

Brushed Blooms stempelset

Het Brushed Blooms-productpakket bevat de stempelset Brushed Blooms en de Prachtige Penseelstreek-stansen. De stempelset bied je fantastische creatieve mogelijkheden. Dankzij de schitterende rozen in bloei en de afbeeldingen die op penseelstreken lijken, kun je met deze ene stempelset zowel een modern als een romantisch project creëren. Verder zijn er nog spreuken over vriendschap waarmee je kaarten kunt maken voor allerlei gelegenheden.

Brushed Blooms stempelset, foto van Stampin’ Up!

Prachtige Penseelstreek-stansen

Het andere onderdeel uit het productpakket is de stansenset Prachtige Penseel streken. Hiermee maak je opvallende, gelaagde gestanste roze, bladeren en vormen die op penseelstreken lijken. Voeg schoonheid en diepte toe aan je handgemaakte kaarten, scrapbookpagina’s en andere creatieve papierprojecten met deze unieke stansen.

Focus Bundle

Ieder maand geeft Stampin’ Up! een productpakket de status Focus Bundle. Die maand wordt er over het gekozen pakket extra informatie en inspiratie gedeeld. Een van de onderdelen is een workshop flyer. Deze ontvang je kosteloos van mij in je inbox wanneer je een bestelling bij me plaatst van minimaal € 30,-. De flyer bevat 2 projecten die gemaakt zijn met de producten van de Focus Bundle. Naast een duidelijke foto bevat de flyer ook Nederlandse instructies om de projecten te recreëren.

Delen via Social Media

Zelf deel ik gedurende de maand op verschillende momenten informatie en inspiratie over de focus bundle. Dit gebeurt via verschillende social media kanalen. Zorg dus dat je me overal volgt om niets mis te lopen:

  • Pinterest: prulleke_
  • YouTube: Prulleke Creaties
  • Facebook: leonieprulleke
  • Instagram: prulleke_
  • Nieuwsflits: (aanmelden via het inschrijfformulier in de zijbalk)
  • Website: www.prulleke.nl

Mocht je nog vragen hebben over de focus bundle dan hoor ik graag van je.

Tot de volgende keer,

Blijf veilig, blijf thuis, blijf lekker creatief bezig

Leonie

Onafhankelijk Stampin’ Up! demonstratrice