Hallo Prulleke,

Het is tijd om nog een paar juweeltjes van de Calogue Launch Party te delen. Deze keer wil ik de kaartjes laten zien die ik had gemaakt met de Lovely You stempelset.

Lovely You stempelset

Lovely You stempelset en Lovely Labels Pick-a-Punch, foto van Stampin’ Up!© 2020

De set zelf stond op de kaft van de jaarcatalogus van vorig jaar, dus het is geen nieuwe set. De set bestaat uit gestileerde bloemen met een prachtige combinatie van fonts waarmee de liefste spreuken zijn geschreven. Deze set is geweldig om je eigen designpapier mee te maken zoals ik heb gedaan bij deze eerste kaart.

Designpapierkaart

Hier heb ik de stempelset gecombineerd met de Lovely Labels Pick A Punch wat een van mijn meest gebruikte ponsen is. De pons heeft 2 verschillende vormen waarin 3 breedtes kaartkarton passen zodat het dus eigenlijk zijn het 6 ponsen in 1. Ik heb de kaart versierd met wat Rhinestones.

Band

Op de volgende kaart heb ik eerst een strook afgeplakt en daarna heb ik er boven en onder gestempeld. Daarna heb ik mijn post it tape verwijderd zodat ik de spreuk en de versiersels kon toevoegen. Om de strook wat beter te accentueren heb ik er met de Granny Apple Green Stampin’ Write Marker een streep gezet om het gebied te definiëren.

Afstempelen

Bij mijn volgende kaart heb ik alleen aan de linkerkant van de kaart gestempeld. Eerst gewoon en dan ook meteen afgestempeld om wat meer diepte te creëren . De kleine bloemen heb ik op een apart stukje Basic White kaartkarton gestempeld en met de hand uitgeknipt zodat ik ze met dimensionals kon toevoegen aan de linkerkant en naast de spreuk die gestempeld is met de nieuwe Fresh Freesia kleur.

Krans

Mijn laatste kaart is een soort krans. Ik heb de verschillende afbeeldingen in een cirkel gestempeld en op een apart stuk kaartkarton weer de bloemen gestempeld en uitgeknipt. Deze heb ik met Multifunctionele Vloeibare Lijm (Tombow) en Dimensionals aan de kaart toegevoegd nadat ik de cirkel met de spreuk erop had bevestigd. Ook hier maken de Rhinestones de kaart af.

Met zo veel variatie mogelijkheden snap je wel dat deze stempelset nog een jaartje mag meedraaien. Ik heb deze stempels sinds de launch party al weer verschillende keren gebruikt en ik vermoed dat ik dat de rest van het catalogusjaar nog vaak zal blijven doen.

Wil jij ook gaan werken met deze prachtige stempels? Je kunt ze bestellen via de webshop of door een mailtje te sturen naar leonie@prulleke.nl. Ik help je graag verder met je bestelling.

Tot de volgende keer,

Veel knutselplezier

Leonie

Onafhankelijk Stampin’ Up! demonstratrice