Hallo Prulleke,

De jaarcatalogus staat vol prachtige voorbeelden die je kunt CASE-en. Je neemt de elementen die jou aanspreken en maakt er vervolgens je eigen creatie mee. Je kunt de layout als inspiratie nemen, de kleurencombinatie of een techniek die gebruikt is. Je gaat er daarna zelf mee aan de slag om er jouw eigen draai aan te geven. Je kunt door bijvoorbeeld een andere stempelset te gebruiken al een heel ander kaartje krijgen. Dat is wat ik vandaag doe met deze kaart.

Originele kaart

Originele kaart van pagina 44 uit de 2023-2024 jaarcatalogus images®Stampin’ Up!©

Deze kaart vond ik mooi vanwege de layout. De verschillende witte paneeltjes met een gekleurde achtergrond geven een eenvoudige rustige kaart. Dit zelfde wilde ik gaan gebruiken voor een verjaardagskaart.

Mijn variant

Mijn kaart maakte ik met de Taco Fiesta stempelset. De verschillende afbeeldingen kun je op diverse manieren plaatsen om de paneeltjes te vullen. Om de afbeeldingen te kleuren gebruikte ik deze keer de aquarelpotloden. Het is een medium dat ik eigenlijk veel te weinig heb gebruikt de laatste tijd en daarom was het hoog tijd om er weer eens mee aan de slag te gaan.

Zodra de afbeeldingen gekleurd waren, was het slechts een kwestie van uitlijnen, de spreuk stempelen en opplakken. Een ideaal kaartje dus om in de vakantie te maken.

Namaken

Wil jij deze kaart namaken? Dat mag natuurlijk. Om het je makkelijk te maken heb ik twee hulpopties voor je. Ten eerste heb ik een PDF voor je gemaakt waarin ik stap voor stap uitleg hoe ik deze kaart heb gemaakt. Optie twee is natuurlijk het bekijken van het bijbehorende YouTube filmpje.

Voor jouw gemak heb ik ook een boodschappenlijst aangemaakt met daarin alle materialen die ik gebruikt heb. Als je online een bestelling plaatst die onder de €200,- blijft, denk er dan aan om gebruik te maken van de Gastvrouwcode. Deze vind je in de zijbalk van deze site als je op een computer kijkt. Lees je op een devise (mobiel of tablet) dan moet je naar beneden scrollen om hem te vinden. Is je online bestelling met gastvrouwcode meer dan € 50,-? Dan ontvang je aan het einde van de maand een kleinigheidje al

Mocht je nog vragen hebben, dan kun je me appen, mailen of een comment voor me achter laten onder dit bericht.

Veel knutselplezier,

Liefs,

Leonie François

Onafhankelijk Stampin’ Up! demonstratrice