Hallo Prulleke,

Het is alweer de tweede donderdag van de maand en dat betekent dat ik je van harte mag welkom heten bij deze bloghop. Deze maand hebben wij als leden van het Feel Good Stampin’ Design Team weer ons best gedaan om mooie, inspirerende projecten te maken waar we allemaal een goed gevoel bij krijgen. Deze maand deden we dat allemaal binnen het thema Happy Mail.

Naast een leuk handgemaakt kaartje ontvangen, is er natuurlijk nog iets waar we allemaal heel blij van worden als het bezorgd wordt… Heb je al een idee? Het gaat een beetje in lijn met mijn kaart van vorige maand… Natuurlijk!! Wanneer er bestellingen met nieuwe producten bezorgd worden! Dat is toch zeker ook happy mail. Daarom leek het me leuk om voor deze maand een spiksplinternieuwe stempelset te gebruiken: Lovely You.

De Lovely You stempelset vind je niet alleen terug in de catalogus op bladzijde 20, deze prachtige set siert namelijk ook de kaft van de nieuwe jaarpublicatie. Het is een set met gestileerde bloemen en blaadjes en een aantal prachtige spreuken waarbij een strak getypt font wordt gecombineerd met een cursief geschreven lettertype. Bovendien wordt deze stempelset niet alleen als los product verkocht, je kunt hem ook in een bundel aanschaffen in combinatie met de Lovely Labels Pick A Punch. Die pons is wellicht de meest veelzijdige pons in het hele assortiment. Het zijn eigenlijk 2 ponsen in 1 maar omdat ieder van de ponsgedeelten voorzien is van 3 breedte aanvoergleufjes, kun je er meteen al 6 verschillende vormpjes voor het uiteinde van je strook mee ponsen. De stroken kun je iedere gewenste lengte geven wat nog meer mogelijkheden biedt. Als je vervolgens je creativiteit er op los laat en deze verschillende vormen en breedtes gaat combineren en in verschillende laagjes op elkaar gebruikt dan zie je wel waarom deze pons een must-have tool is.

Maar ik heb hem deze keer niet gebruikt. Ik heb gefocust op de stempelset. Het leek me leuk om er een soort krans van te maken. Maar omdat ik een wat rustigere kaart wilde maken, heb ik gekozen voor wat zachtere kleuren. Ik ben heel blij met de kleurencombinatie. Het roze zou je eenvoudig kunnen verwisselen met een andere kleur om het vrouwelijke wat meer unisex te maken maar ik vind hem zo ook heel leuk. Ik heb het spreukje uitgestanst met de kleinste Stitched So Sweetly Dies en voor contrast er nog een Mint Macaron Cirkel achter geplaatst. Deze zie je op de foto niet zo duidelijk maar in het echt maakt het net het verschil dat deze kaart in mijn ogen nodig had.

Weet je ook iemand die je zou willen opvrolijken door deze kaart na te maken, dan kun je hier de gratis PDF downloaden waarin ik stap-voor-stap uitleg wat ik heb gedaan om deze kaart te maken. Mocht je hiervoor producten willen aanschaffen, dan wil ik graag je bestelling voor je verzorgen. Je kunt eenvoudig contact opnemen door het contactformulier in te vullen. Als je mijn wekelijkse nieuwsbrief wilt ontvangen, kun je je daarvoor ook opgeven via het contact formulier. Hierin staan iedere week nieuwtjes, tips en informatie over aanstaande (online) workshops.

Dank je wel voor je bezoek aan mijn website en deelname aan de bloghop. Bij dezen wil ik iedereen van het Feel Good Design Team bedanken voor de fijne samenwerking de afgelopen 6 maanden. Ik heb erg genoten van jullie projecten en ik heb weer veel nieuwe dingen geleerd. In de toekomst zal ik zeker met jullie meehoppen maar voor mij houdt dit avontuur hier op. Ik voel me vereerd dat mijn naam in hetzelfde rijtje heeft gestaan als zulke geweldig getalenteerde demo’s en ik wens jullie veel plezier met de komende hops als Annette Koolmees het stokje van me overneemt. Vond je mijn afscheidsprojectje leuk, dan zou ik dat leuk vinden om te lezen in het commentaar onder deze blogpost. Wil je meer inspiratie? Klik dan op de naam onder de mijne (Leonie François) om door te hoppen naar de volgende blog.

Mocht je andere vragen of opmerkingen hebben, dan kun je contact met me opnemen en dan maak ik graag wat tijd vrij om je te woord te staan en toelichting te geven. Tot een volgende keer,

Leonie

Onafhankelijk Stampin’ Up! demonstratrice in Eindhoven en omgeving

Gebruikte materialen

140490 (€ 10,00) A4 Thick cardstock Whisper White
106549 (€ 11,75) A4 cardstock Whisper White
147009 (€ 10,50) A4 cardstock Petal Pink
138344 (€10,50) A4 cardstock Mint Macaron
152525 (€ 29,00) Lovely You Cling Stamp Set
147108 (€9,00) Classic Stampin’ Pad Petal Pink
147102 (€9,00) Classic Stampin’ Pad Soft Sea Foam
147106 (€9,00) Classic Stampin’ Pad Mint Macaron
147113 (€9,00) Classic Stampin’ Pad Smoky Slate
151690 (€ 39,00) Stitched So Sweetly Dies
151770 (€ 42,00) Layering Circles Dies
117147 (€ 7,50) Clear Block B
118486 (€ 8,50) Clear Block C
152392 (€ 30,00) Paper Trimmer
102300 (€ 8,50) Bone Folder
154974 (€ 6,00) Multipurpose Liquid Glue
104430 (€ 5,00) Stampin’ Dimensionals
147042 (€ 9,75) Simply Shammy