Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Blohop-header.jpg

Hallo Prulleke, Hello Snippet,

Februari is bij uitstek de maand van de liefde met als hoogtepunt daarvan natuurlijk Valentijnsdag. Daarom staan mijn klantenbedankjes deze maand ook in het thema van liefde omdat mijn klanten zo veel voor me betekenen. Iedere bestelling die bij me binnenkomt wordt begroet met een grote lach, een klein dansje en vervolgens een enthousiaste melding aan mijn man dat er iemand bij me besteld heeft. Want voor mij is iedere individuele bestelling, groot of klein, speciaal en ik waardeer ze allemaal enorm. Ik probeer dat gevoeld dan weer te delen door maandelijks klantenbedankjes te sturen.

February is undoubtedly the month of love culminating in Valentine’s Day. My customer Thank You cards are also love-themed because my customers mean so much to me. Every order I receive is greeted with a big smile, a little dance and followed by an excited announcement to my husband that someone placed an order with me. You see each individual order, big or small, is special and I appreciate every single one. I try to share that feeling when I send out my monthly customer Thank You cards.

Mijn kaartjes van deze maand heb ik gemaakt met het Peony Garden Designpapier dat ik combineerde met de Meant To Be stempelset en coördinerende Stitched Be Mine stansen. De kaarten zijn eenvoudig en elegant. Het prachtige designpapier heeft duidelijk een hoofdrol en de kluster van harten geeft een fijn Valentijnsgevoel zonder overdreven ‘Ik hou van jou’ te gillen. De spreuk heb ik uitgesneden met de label vorm uit de Pierced Blooms dies. Deze staan in de januari-juni mini catalogus op bladzijde 45.

This months cards are made with the Peony Garden Designer Series Paper which I combined with the Mean To Be stampset and coordinating Stitched Be Mine dies. The cards are plain and elegant. The stunning designer series paper clearly is the focal product and the cluster of hearts gives a Valentine’s feeling without excessively screaming I love you. I diecut the sentiment with the label shape from the Pierced Blooms dies. You can find these in the Januari-June Mini Catalogue on page 45.

Als je zelf dit kaartje na wilt maken, heb ik een productlijst voor je gemaakt waarop alle artikelen staan die ik heb gebruikt toen ik deze kaarten maakte. Door op de link te klikken opent die lijst in mijn webshop. Je kunt eenvoudig de vinkjes uitzetten van artikelen die je niet wenst of al hebt en vervolgens doorklikken naar de webshop om je bestelling te plaatsen. Vergeet niet om gebruik te maken van de Hostcode: 6XSECKZH als je bestelling minder is dan € 200,-.

If you want to recreate this card, I have made a productlist for you that states all the products I used when I made these cards. By clicking the link, you will open the list in my webshop. You can deselect any items you don’t want or already own and continue on to the webshop to place your order. Don’t forget to use the Hostcode: 6XSECKZH when you order is less than € 200,-.

Wil jij zelf zo’n hartverwarmend kaartje ontvangen? Plaats dan voor 1 maart 2021 een bestelling bij me. En denk eraan: alleen deze maand nog kom je bij besteding vanaf € 60,- in aanmerking voor extra gratis artikelen uit de Sale-A-Bration brochure. Je kunt je bestelling plaatsen via mijn webshop of door een mailtje te sturen naar leonie@prulleke.nl. Ik verzorg je bestelling dolgraag voor je. Wanneer je echter niet in een van de Europese Stampin’ Up! landen woont, kan ik je helaas niet helpen met je bestelling, per regels van Stampin’ Up! Wellicht kun je dan je bestelling bij een van mijn collega demonstratrices uit de hop plaatsen.

If you want to receive a card like this, you can place your order by March 1st 2021 through the webshop or by sending an e-mail to me at leonie@prulleke.nl. Unfortunately I will be unable to process your order if you don’t live in one of the European Stampin’ Up! countries, as per the Stampin’ Up! guidelines. However I’m certain one of my fellow demonstrators from this bloghop will help you out and then you will get to enjoy their beautiful thank you card.

Omdat dit een hop is, betekent het dat een heleboel andere demo’s van over de hele wereld ook hun bedankjes willen delen. Hieronder vind je de lijst met alle andere deelnemers. We vinden het geweldig als je een berichtje achter laat voor ons in het opmerkingen gedeelte. Vergeet niet om te vermelden waar je vandaan komt. Dan zie je hoeveel bereik je eigenlijk hebt met zo’n hop.

Because this is a hop, it means that there are lots of other demo’s from all over the world that also want to share their thank you cards. Below you can find the list to all the other participants. We would be delighted if you left us a message in the comment section. Don’t forget to mention where you are from. That way we can really see the reach of this bloghop.

Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben dan kun je die hieronder laten in een comment of je kunt me rechtstreeks mailen via leonie@prulleke.nl .

Should you have any questions or comments please leave them below in the comment section of this post or you could e-mail me directly at leonie@prulleke.nl .

Tot de volgende keer,

See you next time,

Leonie

Onafhankelijk Stampin’ Up! demonstratrice in Nederland

Independant Stampin’ Up! demonstrator in the Netherlands