Hallo Prulleke,

Hij is er, hij is er, hij is er!! Ja, is sta er om te springen. De nieuwste Paper Pumkin kit die wereldwijd werd uitgebracht is vanaf afgelopen woensdag te bestellen en hij is prachtig. Graag wil ik je vandaag voorstellen aan de Expressions In Color Paper Pumpkin kit.

Wat is een Paper Pumpkin kit?

Paper Pumpkin is het knutselabonnement van Stampin’ Up! Helaas is deze echter niet wereldwijd toegankelijk. Wanneer je in Amerika of bepaalde delen van Canada woont kun je een Paper Pumpkin abonnement afnemen. Iedere maand ontvang je dan een knutselpakketje met speciaal daarvoor ontwikkelde artikelen er in. Af en toe brengen ze echter een pakket uit dat wereldwijd verkocht mag worden in de Stampin’ Up! markten en de Expressions In Color is daar de nieuwste van.

Voor wie is hij bestemd?

Hij is bestemd voor iedereen die van knutselen houdt. Omdat er alles in zit dat je nodig hebt om aan de slag te gaan, m.u.v. een stempelblok, is hij ook voor beginners ideaal. In het pakket zit naast alle materialen ook een duidelijk beschrijving van de projecten zoals deze zijn bedacht door de ontwerpers. Natuurlijk hoef je je niet aan die beschrijving te houden. Je kunt ook materialen uit je eigen voorraad toevoegen en er iets heel anders van maken. Wanneer je zoekt op Pinterest of YouTube kun je verschillende voorbeelden vinden van demonstratrices die precies laten zien hoe zij de kits op hun manier hebben verwerkt tot originele projecten.

Wat zit er dan precies in zo’n kit?

De Expressions In Ink Paper Pumpkin kit bevat alle benodigde materialen om 9 kaarten te maken. Dat zijn er 3 ieder van 3 verschillende ontwerpen.

Inhoud van de Expressions In Ink Paper Pumpkin kit, foto van Stampin’ Up!©2021

Zoals je ziet is het een compleet pakket met kleurrijke basiskaarten en coördinerende enveloppen, gestanste vormen, etiketten, zelfklevende pailletten, lijm, stempels, inkt en meer.

Coördinatie

Het speciale aan deze kit is dat deze niet alleen als geheel prachtig bij elkaar past, hij coördineert ook nog eens geweldig met de Expressions In Ink suite uit de jaarcatalogus. Deze staat op pagina 96-97 en op zowel de voorkant als de binnenkant van de kaft. Hoewel er in de suite ook een stempelset zit, Artistically Inked (art.nr. 154542), zit er in de Expressions In Color kit een hele nieuw stempelset die een vergelijkbare feel heeft maar toch weer anders is.

Expressions In Color stempelset, foto van Stampin’ Up!©2021

Uiteraard zijn de kleuren in de kit, kleuren uit de Stampin’ Up! kleurenlijn maar het zijn ook hier aanvullingen op het Expressions In Ink pakket. Je krijgt dus meer van hetzelfde maar wel anders. Hierdoor ontstaan veel mogelijkheden om je creativiteit uit te breiden en nieuwe combinaties te maken. Dat hoeft echter niet want het Expressions In Color Paper Pumpkin kit is een op zichzelf staand, compleet pakket. Het enige dat je nog nodig hebt is een schaartje en een transparant blok om de stempels op de bevestigen. Hiervoor adviseert Stampin’ Up! het D-blok omdat hier de meeste stempels op passen.

Bestellen

Ben je klaar om aan de slag te gaan met deze kit? Je kunt hem bestellen door een mailtje te sturen naar Leonie@prulleke.nl of je kunt hem bestellen via de webshop met deze link. De kit kost € 26,- en is beschikbaar zolang de voorraad strekt. Als je wilt kun je je bestelling natuurlijk uitbreiden bijvoorbeeld met artikelen uit de Expressions In Ink suite. Wanneer je boven €60,-uit komt, kun je in september nog genieten van Sale-a-bration voordeel. Je mag dan namelijk GRATIS artikelen uit de Sale-a-bration brochure kiezen. Komt je bestelling uit boven €75,- dan heb je nog meer voordeel. Je ontvangt dan niet alleen je Sale-a-bration bonus, je krijgt deze maand ook een Papierschaartje van mij KADO (t.w.v. €12,-) en je doet automatisch mee met de loterij om de In Your Words stempelset die ik aan het eind van de maand zal verloten onder mijn klanten.

Mocht je nog vragen hebben, dan hoor ik dat graag. Ik sta je graag te woord om opheldering te geven.

Veel knutselplezier,

Leonie

Onafhankelijk Stampin’ Up! demonstratrice