Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Tools & Techniques cursus les 1

maart 10 @ 20:00 - 21:30

€40,00

In lijn met de beginners cursus zal ik vanaf 10 maart een Tools & Techniques cursus geven. Deze keer is de cursus niet specifiek gericht op beginners maar op creativelingen van elk niveau. Zoals de naam van de cursus al doet vermoeden, zal ik verschillende gereedschappen en technieken laten zien.

 

Bij deze cursus, van 5 lessen, ontvang je wederom een uitgebreid materialenpakket dat in totaal een waarde van ruim €135,- heeft. Voor deze cursus vraag ik €40,- per les. Dit moet net als bij de beginnerscursus uiterlijk 7 dagen voor de les voldaan worden in verband met bestellen en levertijden. Ook voor deze cursus kan alles in 1 keer afgekocht worden voor € 175,- in plaats van € 200,-.

 

Omdat de stof van deze cursus wat dieper is, zullen de lessen 1,5 à 2 uur duren. Wederom zullen ze op dinsdagavond vanaf 20.00u plaatsvinden bij mij thuis.

 

De eeste les beginnen we met inkt blending. Aangezien je verschillende materialen kunt gebruiken om te blenden, gaan we in deze les uitproberen welke manieren er zijn en wat de verschillende resultaten zijn die ze opleveren en wanneer je het beste bepaalde technieken kunt gebruiken.

Gegevens

Datum:
maart 10
Tijd:
20:00 - 21:30
Kosten:
€40,00
Evenement Categorie: