Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Simply Citrus Online Workshop

5 september 2020 @ 14:00 - 17:00

Voor veel knutselaars is een all-inclusive kit een ideale uitkomst als je een kaartje wilt maken. Voor beginners zijn ze perfect omdat alles dat je nodig hebt om een kaartje te maken al in de kit zit. Inclusief een duidelijke uitleg van hoe je de voorbeeldkaartjes na kunt maken. Voor gevorderden zijn ze handig als je snel iets wilt maken maar de tijd niet hebt om zelf een ontwerp te bedenken. Het feit dat iemand anders dat deel al heeft overgenomen is heel prettig. En voor de vergevorderde kunstenaars onder ons zijn kits ook heel fijn. In een doosje heb je verschillende coordinerende producten bij elkaar en er komt geen knutselpolitie om te controleren of je alles hebt gemaakt zoals wordt voorgesteld door Stampin’ Up! Je bent dus vrij om je eigen draai te geven aan deze producten.

In het Simply Citrus all-inclusive kit zit voldoende materiaal om 15 kaarten 3 keer 5 verschillende ontwerpen. In deze online workshop wil ik 5 alternatieve kaarten met je maken waarbij de Simply Citrus kit als basis dient . Je kunt dus nog steeds een set kaarten maken zoals ze bedacht zijn door Stampin’ Up!, een set kaarten zoals ik ze alternatief gebruik en dan heb je nog materiaal over voor nog 5 kaarten.

Als je meer informatie wilt over deze workshop, lees dan dit blogbericht: https://www.prulleke.nl/simply-citrus-online-workshop/. Daarin geef ik uitleg over de verschillende pakketten en staat een link naar de PDF met alle gebruikte producten waar je je bestelling eventueel mee kunt aanvullen. Je kunt je tot 22 augustus opgeven voor deze workshop.

Gegevens

Datum:
5 september 2020
Tijd:
14:00 - 17:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , ,
Site:
https://www.prulleke.nl/simply-citrus-online-workshop/

Leave a Reply