Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

online workshop In Colors 2020-2022

13 juni 2020 @ 14:00 - 17:00

Om kennis te maken met de 2020-2022 In Colors is het niet nodig om alle kleuren inkt aan te schaffen. Je kunt ook gewoon deelnemen aan deze online workshop. We gaan 5 vellen designer series paper versnijden volgens een door mij ontworpen one sheet wonder model. Daarna gaan we de panelen zo samenvoegen dat we in totaal 14 (!) kaarten maken die je zelf kunt afmaken met stempels naar keuze. Op mijn website kun je wanneer de workshopdatum nadert lezen wat voor materialen in de verschillende pakketten zitten. Deze kun je uiteraard altijd aanvullen indien gewenst.

Als je zelf nog geen stempels en inkt hebt, hoeft dat bij deze workshop geen belemmering te zijn. Je kunt overwegen om de speciale Share Sunshien digitale stempelset van Stampin’ Up! aan te schaffen. Deze is slechts $ 12,- en je hebt dan keuze uit maar liefst 15 bladzijden vol met teksten (en een paar afbeeldingen) om je kaarten mee af te maken. Bovendien steun je er minstens 1 goed doel mee. De PDF Share Sunshine is rechtstreeks via de Stampin’ Up! shop te verkrijgen in het Nederlands en Engels.

Wil je meedoen met deze workshop of alleen wat meer informatie? Lees er meer over op het blog gedeelte van deze website wanneer de datum nadert.

Je kunt je tot 30 mei opgeven om mee te doen met deze workshop.

Gegevens

Datum:
13 juni 2020
Tijd:
14:00 - 17:00
Evenement Categorie:

Leave a Reply