Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Cute Fruit kidsworkshop

15 augustus 2020 @ 14:00 - 16:00

€15,00

De Cute Fruit stempelset staat niet in de Jaarcatalogus. Deze vind je terug in de Beginnersgids (Make Beautiful Things) op bladzijde 6-7. Hij leent zich prima voor een kidsworkshop. De afbeeldingen zijn te combineren tot een grote verscheidenheid aan fruit maar ook als een herhalend patroon te verwerken. De vrolijke gezichtjes geven deze schattige set een extra dimensie die zeer geschikt is voor kinderen. Ik kijk er naar uit de creativiteit van de kinderen los te zien komen en genieten van wat er dan allemaal gebeurd.

Afhankelijk van de aanpassingen in de richtlijnen van het RIVM, zal deze workshop vooralsnog opengesteld worden voor 3 deelnemer. Wanneer er meer animo blijkt te zijn voor deze workshop is het mogelijk om hier een extra datum voor in te plannen.

Voor deze workshop zal een blogbericht volgen als de datum wat dichterbij komt.  Hierin wordt meer informatie over de projecten gegeven en wat de kinderen zullen ontvangen bij deelname aan deze workshop. De workshop is voor kinderen vanaf 8 jaar en deze kun je tot 1 augustus opgeven voor deelname.

Gegevens

Datum:
15 augustus 2020
Tijd:
14:00 - 16:00
Kosten:
€15,00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , , , , , , , ,

Leave a Reply