Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Abstract Beauty Workshop

10 april 2022 @ 10:00 - 12:00

€25

In deze workshop gaan we vier vrolijke kaarten maken met producten uit mijn favoriete suite uit de januari-juni 2022 mini catalogus. Hij heet Abstract Beauty en je vindt hem op pagina’s 48-50. Er is zo veel mogelijk met de elementen uit dit pakket dat ik niet kan wachten om nog wat voorbeelden met je te delen.

De workshop is geschikt voor deelnemers van ieder knutselniveau. Of je al heel ervaren bent of juist voor het eerst komt kijken of deze leuke hobby ook bij jou past. Iedereen is welkom, ook andere Stampin’ Up! demonstratrices. (Belangrijk: de workshop is voor eigen gebruik, niet voor doorverkoop of hergebruik. Bij twijfel, overleg even met me.)

Deze workshop wordt op 2 momenten aangeboden en er is steeds plaats voor 6 personen zodat ik alle deelnemers voldoende aandacht kan geven en zodat je ook voldoende werkruimte hebt.

Naast de benodigde materialen zorg ik dat er voor dat je een PDF ontvangt van de projecten en dat je tijdens de workshop iets te drinken en wat lekkers erbij krijgt.

Het is handig om je eigen basismaterialen mee te nemen: papiersnijmachine (trimmer), lijm, schaar etc. maar mocht je deze nog niet hebben dan delen we wat ik heb.

Mocht je nog vragen hebben, neem dan gerust contact op met me. Je kunt je vragen stellen en/of je opgeven voor deelname aan de workshop door een mail te sturen aan Leonie@prulleke.nl

Aanmelden kan tot zondag 20 maart en vol = vol.

Gegevens

Datum:
10 april 2022
Tijd:
10:00 - 12:00
Kosten:
€25
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , ,

Locatie

Bij mij thuis
Mantualaan 6
Eindhoven, Noord Brabant 5632RB Nederland

Leave a Reply