Hallo Prulleke,

In de nieuwe jaarcatalogus die 3 mei in gaat, staan 3 nieuwe Nederlandse stempelsets. Ik heb het al gehad over de geweldige Thee & Troost stempelset waar ik op 5, 7 en 8 mei een workshop mee ga geven. Vandaag wil ik wat aandacht schenken aan een andere favoriete set van me: de Tuinfluiters set.

Sweet Songbirds

De Sweet Songbirds vind je in de jaarcatalogus op pagina 31. De stempelset bevat twee verschillende vogeltjes die je kunt voorzien van verschillende vleugeltjes, pootjes en oogjes. Ook zitten er wat aanvullende afbeeldingen bij die je kunt gebruiken om een achtergrond te maken voor de vogeltjes. Tenslotte zitten er ook nog 7 spreukjes bij. De set kun je kiezen in het Engels, Frans, Duits en in het Nederlands. De Nederlandse variant van deze set heet Tuinfluiters en ik ben er dol op!

Tuinfluiters stempelset, images® Stampin’ Up!©

Naast de schattige stempels is er ook een bijpassende pons verkrijgbaar. De Songbird Builder Punch ponst in één keer de vogel, het snaveltje, het borstje en een vleugeltje. Door dit uit verschillende kleuren kaartkarton te ponsen, kun je eenvoudig je eigen vogeltje bouwen.

Songbird Builder Punch, images® Stampin’ Up!©

Projecten

Deze geweldige nieuwe producten verdienen een workshop waarin ze echt in de schijnwerper staan. We gaan een aantal verschillende kaarten maken zodat je kennis kunt maken met zowel de stempels als de pons. Omdat ik de projecten stap-voor-stap met je mee maak, zul je met je eigen ogen zien hoe makkelijke het is en zul je je zelfverzekerd voelen. Bovendien kan ik tijdens het stempelen ook tips met je delen om je te helpen het beste resultaat te behalen. Ik zal eenvoudige technieken delen die veel impact geven op je kaart en je aanmoedigen om zelf thuis verder te willen proberen. Door de eenvoudige aard van de projecten is deze uitermate geschikt voor beginners. Hoewel sommige kaarten misschien wat ingewikkelder lijken, zie je in de workshop hoe eenvoudig ze zijn om na te maken.

Sneak peek van de Tuinfluiters workshop projecten

Wanneer is de workshop

De Tuinfluiters workshop zal ik op drie momenten aanbieden om zo jouw meer mogelijkheden te geven om mee te kunnen doen. Je kunt meedoen bij mij thuis aan de keukentafel op donderdag 12 mei van 19:30 – 21:30u, zaterdag 14 mei van 14:00 – 16:00u of op zondag 15 mei van 10:00-12:00u. Ik heb plaats voor 6 personen en vol = vol.

Iedereen is welkom

Mijn workshops zijn opgebouwd in moeilijkheidsgraad. Ik begin eenvoudig zodat je je meteen zeker voelt met de materialen. Daarna bouw ik op in niveau. Dit betekent dat je ongeacht je ervaring mee kunt doen met mijn workshops. Zelfs als je nog nooit eerder hebt gestempeld kun je aanschuiven en ga je met prachtige kaarten naar huis. De workshops zijn ook leuk als je al meer ervaring hebt en zijn ook voor collega demonstratrices toegankelijke. Hierbij heb ik wel de kanttekening dat je komt voor een persoonlijke ervaring, niet om de projecten voor je eigen workshop te gebruiken of je eigen business te promoten.

Kosten

Workshops kosten €25,- per persoon. Hiervoor krijg je de benodigde materialen, koffie, thee of frisdrank, iets te knabbelen, een PDF van de projecten en een onvergetelijke, gezellige knutseltijd. Om te zorgen dat iedereen genoeg werkruimte heeft en de aandacht krijgt die hij/zij nodig heeft, heb ik voldoende plaats voor 6 deelnemers per evenement. Neem dus gezellig een vriendin mee en deel deze leuke ervaring samen.

Opgeven

Wil je mee doen? Stuur me dan meteen een mailtje om je op te geven (leonie@prulleke.nl). Je hebt nog tot aanstaand zondag (24 april) om dat te doen. Dit is in verband met de tijd die het kost om de materialen te bestellen en de pakketjes in orde te maken. Ik maak een factuur nadat je je hebt aangemeld en wanneer je betaling is ontvangen (uiterlijk op maandag 25 april), is je plaatsje gereserveerd. Mocht je nog wat spulletjes van Stampin’ Up! willen bestellen, dan kun je me die ook meteen doorgeven. Ik zorg dan dat je jouw spulletjes, mits voorradig, meteen kunt meenemen na de workshop. Uiteraard kun je tijdens de workshop ook een bestelling plaatsen.

Wil je liever een workshop met me inplannen op een ander moment, dan zijn mijn workshops op afspraak een perfecte uitkomst voor je. Neem gerust contact op met me om de mogelijkheden te bespreken. Mocht je nog andere vragen hebben, aarzel dan niet ze te stellen. Ik help je graag.

Voor nu wens ik je alvast veel knutselplezier en tot de volgende keer,

Leonie François

Onafhankelijk Stampin’ Up! demonstratrice