Hallo Prulleke,

Vandaag wil ik je graag voorstellen aan het Waves of the Ocean collectiepakket. Dit is een speciaal pakket waarvan de stempels en stansen straks terug te zien zullen zijn in de 2022-2023 jaarcatalogus die in mei uit zal komen. Een aantal van de producten uit het collectie pakket zullen vanaf dat moment niet meer te verkrijgen zijn. Let dus goed op en profiteer van deze prachtige suite.

Early Release

Ieder jaar kijken we vol verwachting uit op de komst van de nieuwe jaarcatalogus. Om ons daar een beetje in tegemoet te komen en ook meteen wat enthousiasme voor de nieuwe publicatie te creeëren geeft Stampin’ Up! vaak al een of twee bundles uit in een early release. Zo konden we afgelopen maand al kennis maken met een aantal producten die werden gepresenteerd in de All Together suite en deze maand hebben we de Waves of the Ocean suite.

Waves of Inspiration Cling stempelset (158833)

Het eerste product uit deze release is de Waves of Inspiration stempelset. Deze bevat 7 stempels met een viertal spreuken en 3 afbeeldingen: een vliegende vogel, een vogel op een paal en een schitterende golf. De stempels zullen straks ook in de jaarcatalogus worden opgenomen maar, als je ze leuk vind kun je er ook nu al mee aan de slag.

Waves Dies (158840)

Passend bij de stempelset zijn de Waves Dies. Deze bevatten 10 verschillende stansen. Hiermee kun je de vogel op de paal kunt uitstansen maar ook verschillende elementen snijden om je scène mee te bouwen. Er zitten 2 geweldige golf stansen bij en ook een tweetal etiketvormen waar je je spreuk op kunt stempelen. In combinatie met de stempels kun je dus een hoop diepte aan je creaties geven.

Waves of Inspiration bundle (158841)

Wanneer je zowel de stempels als de stansen wilt hebben, is het verstandig om de bundle aan te schaffen. Op die manier bespaar je 10% ten opzichte van de individuele prijzen van de producten. Wanneer straks de jaarcatalogus uit komt zal ook de bundle aanbieding zijn opgenomen in het assortiment.

Waves of the Ocean 12″ x 12″ Designer Series Paper (159982)

Uiterlijk tot aan de lancering van de jaarcatalogus (of zo lang de voorraad strekt) kun je ook prachtig hand gegoten designpapier aanschaffen dat gemaakt is om te gebruiken bij dit pakket. Het bevat Calypso Coral, Coastal Cabana, Daffodil Delight, Granny Apple Green, Night of Navy, Pacific Point, Petal Pink en natuurlijk ook Basic White. Hoewel de patronen erg doen denken aan de oceaan, zijn ze ook voor andere projecten te gebruiken. Een pak bevat 12 vellen, 2 ieder van 6 verschillende dubbelzijdige ontwerpen. In dit filmpje zie je hoe de verf wordt gegoten zodat de verschillende prints ontstaan.

Blue Foils 12″ x 12″ Specialty Paper (159983)

Om wat extra glans toe te voegen aan je projecten is er ook een pak met 6 vellen gefolied papier toegevoegd aan de collectie. Ieder pak bevat 2 vellen specialty papier in de kleuren Coastal Cabana, Night of Navy en zilver. Een beetje glans voegt veel toe aan een eenvoudig project en met dit folie papier voel je de schittering van de zon in je ogen.

Rhinestone Waves Basic Jewels (159396)

Het laatste artikel uit de collectie zijn de blingsteentjes. Hiervan zitten er in totaal 168 van in een pakje in 3 verschillende afmetingen in 6 verschillende kleuren. Zo zijn er 20 steentjes van 3mm per kleur, 4 steentjes van 4mm per kleur en 4 steentjes van 5mm per kleur. De kleuren zijn een licht en donker variant van Coastal Cabana, Night of Navy en Pacific Point.

Waves of the Ocean collectie (161797)

Wanneer je alle onderdelen wilt hebben uit deze collectie, wat ik me goed kan voorstellen, hoef je maar 1 nummer te onthouden. Er is namelijk ook een speciaal collectie-artikelnummer waarin 1 van ieder van de onderdelen is opgenomen: de bundle, het designpapier, het foil specialty paper en de rhinestone jewels.

Wil je alles nog eens rustig nalezen dan is hier de PDF met alle informatie. Je kunt je bestelling plaatsen in mijn Stampin’ Up! webshop en denk hierbij aan de gastvrouwcode. Vind je dat niet prettig, dan kun je altijd je bestelling per mail aan me doorgeven.

Ik kan niet wachten om te zien wat jij allemaal gaat maken met deze Waves of the Ocean collectie.

Veel knutselplezier!

Leonie François

Onafhankelijk Stampin’ Up! demonstratrice