Hallo Prulleke,

Wat ben ik aan het genieten van het voorbereiden van de Thee & Troost workshop. Het is ook zo’n ontzettend leuke bundle om mee te werken. Ik kan niet wachten om het met je te delen! De theekopjes zijn geweldig en met de takjes en bloempjes erbij kun je blijven combineren. Wil jij ook kennis maken met deze spiksplinternieuwe producten uit de Tea Boutique suitee? Geef je dan snel op voor een van de workshops die ik begin mei zal geven want de deadline hiervoor is aanstaande zondag al!

Producten

Een van de leukste dingen aan de Tea Boutique suite is dat deze niet alleen geweldige afbeeldingen bevat en steengoede Nederlandse teksten, hij bevat ook de nieuwe 2022-2024 In Colors. Wanneer je dus mee doet aan de Thee & Troost workshop maak je niet alleen kennis met een geweldige stempelset, fantastische snijmallen en prachtig papier maar ook met de 5 schitterende nieuwe kleuren: Sweet Sorbet, Parakeet Party, Tahitian Tide, Starry Sky en Orchid Oasis.

Projecten

We gaan een aantal verschillende kaarten maken zodat je kennis kunt maken met verschillende onderdelen van de suite en we zullen ook een heel toepasselijk 3D-project gaan maken. Ik zal nog niet verklappen wat maar ik ben er heel blij mee. Omdat ik de projecten stap-voor-stap met je mee maak, zul je met je eigen ogen zien hoe makkelijke het is en zul je je zelfverzekerd voelen. Bovendien kan ik tijdens het stempelen ook tips met je delen om je te helpen het beste resultaat te behalen. Ik zal eenvoudige technieken delen die veel impact geven op je kaart en je aanmoedigen om zelf thuis verder te willen proberen. Door de eenvoudige aard van de projecten is deze uitermate geschikt voor beginners. Hoewel sommige kaarten misschien wat ingewikkelder lijken, zie je in de workshop hoe eenvoudig ze zijn om na te maken.

Sneak peek van de Thee & Troost workshop projecten

Wanneer is de workshop

De Thee & Troost workshop zal ik op drie momenten aanbieden om zo jouw meer mogelijkheden te geven om mee te kunnen doen. Je kunt meedoen bij mij thuis aan de keukentafel op donderdag 5 mei van 19:30 – 21:30u, zaterdag 7 mei van 14:00 – 16:00u of op zondag 8 mei van 10:00-12:00u. Ik heb plaats voor 6 personen en vol = vol.

Iedereen is welkom

Mijn workshops zijn opgebouwd in moeilijkheidsgraad. Ik begin eenvoudig zodat je je meteen zeker voelt met de materialen. Daarna bouw ik op in niveau. Dit betekent dat je ongeacht je ervaring mee kunt doen met mijn workshops. Zelfs als je nog nooit eerder hebt gestempeld kun je aanschuiven en ga je met prachtige kaarten naar huis. De workshops zijn ook leuk als je al meer ervaring hebt en zijn ook voor collega demonstratrices toegankelijke. Hierbij heb ik wel de kanttekening dat je komt voor een persoonlijke ervaring, niet om de projecten voor je eigen workshop te gebruiken of je eigen business te promoten.

Kosten

Workshops kosten €25,- per persoon. Hiervoor krijg je de benodigde materialen, koffie, thee of frisdrank, iets te knabbelen, een PDF van de projecten en een onvergetelijke, gezellige knutseltijd. Om te zorgen dat iedereen genoeg werkruimte heeft en de aandacht krijgt die hij/zij nodig heeft, heb ik voldoende plaats voor 6 deelnemers per evenement. Neem dus gezellig een vriendin mee en deel deze leuke ervaring samen.

Opgeven

Wil je mee doen? Stuur me dan meteen een mailtje om je op te geven (leonie@prulleke.nl). Je hebt nog tot aanstaand zondag (17 april) om dat te doen. Dit is in verband met de tijd die het kost om de materialen te bestellen en de pakketjes in orde te maken. Ik maak een factuur nadat je je hebt aangemeld en wanneer je betaling is ontvangen (uiterlijk op maandag 18 april), is je plaatsje gereserveerd. Mocht je nog wat spulletjes van Stampin’ Up! willen bestellen, dan kun je me die ook meteen doorgeven. Ik zorg dan dat je jouw spulletjes, mits voorradig, meteen kunt meenemen na de workshop. Uiteraard kun je tijdens de workshop ook een bestelling plaatsen.

Herinnering Tuinfluiters workshops

Bij dezen wil ik je ook even herinneren aan de Tuinfluiters workshops die ik al eerder aankondigde. Hiervoor kun je je nog tot 24 april inschrijven. Meer informatie over die workshops vind je hier.

Wil je liever een workshop met me inplannen op een ander moment, dan zijn mijn workshops op afspraak een perfecte uitkomst voor je. Neem gerust contact op met me om de mogelijkheden te bespreken. Mocht je nog andere vragen hebben, aarzel dan niet ze te stellen. Ik help je graag.

Voor nu wens ik je alvast veel knutselplezier en tot de volgende keer,

Leonie François

Onafhankelijk Stampin’ Up! demonstratrice