Hallo Prulleke,

Hoewel ik ze al eerder heb genoemd, leek het me verstandig om mijn cardstock pakketten nog een keertje vlug onder de aandacht te brengen. In dit bericht lees je daarom alles dat te maken heeft met dit geweldige Prulleke product.

Coördinatie

Zoals je wellicht weet heeft Stampin’ Up! een prachtig kleurenpallet van 50 kleuren en 3 basics. Deze kleuren worden gebruikt voor alle Stampin’ Up! producten: inkt, papier, designpapier, lint, versiersels, markers etc. Dat is super handig omdat je dan altijd kunt zorgen dat de verschillende producten die je wilt gebruiken, perfect op elkaar zijn afgesteld. Het probleem is echter het kaartkaarton.

Kaartkarton

Stampin’ Up! verkoop kaartkarton in ieder van de kleuren van hun kleurenpallet. Een individueel pak kun je kopen voor € 10,50 voor 24 vellen. Het nadeel hiervan is dat je 24 vellen van dezelfde kleur hebt. Nu kun je er ook voor kiezen om een pak kaartkarton in een bepaalde kleurenfamilie te kopen, bijvoorbeeld de Brights. Je betaalt dan € 11,- voor een pak met 20 vellen kaartkarton, 2 van ieder van de 10 verschillende kleuren of 4 van ieder van de 5 In Colors. Het probleem hiermee is echter dat de kleurenfamilies en het designpapier niet exact dezelfde kleuren gebruiken. Wanneer je je kaartkarton wilt kopen dat past bij een bepaalde serie designpapier, dan zitten daarin een aantal kleuren van verschillende kleurenfamilies. Dus ook wanneer je een mixpakket koopt, hou je altijd kleuren over die niet in het designpapier zitten en zijn er andere kleuren die wel in het designpapier voorkomen maar niet in het cardstock pakket zitten. Dat los ik nu op met de cardstockpakketten.

Pakketjes

Cardstock pakket Hand-penned

In de Prulleke Winkel vind je de categorie Papier. Hierin vind je cardstock pakketten die ik zelf heb samengesteld voor ieder van de verschillende designpapieren uit de actuele Stampin’ Up! catalogi. Ieder pakket bestaat uit 12 vellen kaartkarton, 2 van ieder van de kleuren op de foto. Om het makkelijk te maken heb ik de naam van het designpapier waar het kaartkarton pakket me coördineert in de titel verwerkt. Zo kun je eenvoudig het pakket vinden dat past bij het papier dat jij het mooiste vind.

Levering

De pakketjes kun je na betaling, zonder extra kosten bij mij ophalen. Mocht je mee hebben gedaan met een verzamelbestelling van overige Stampin’ Up! artikelen, dan kan ik je kaartkartonpakketje natuurlijk toevoegen aan je bestelling. Ook deze is gratis af te halen bij mij in Eindhoven of je kunt het laten versturen. De verzendkosten zijn € 5,75. Wanneer ik je kaartkartonpakket aan je Stampin’ Up! verzamelbestelling kan toevoegen betaal je die verzendkosten uiteraard maar 1 keer. Wil je geen andere Stampin’ Up! artikelen toevoegen aan je kaartkarton-bestelling, dan betaal je € 5,75 om het te laten bezorgen, ongeacht hoeveel kaartkarton-pakketten je bestelt.

Losse Vellen

Het is ook nog steeds mogelijk om losse vellen kaartkarton bij me te koppen. Hiervoor rekening ik € 0,50 per vel. Uiteraard is alles afhankelijk van wat ik zelf op voorraad heb. Meestal heb ik van iedere kleur wel wat, mocht ik onverhoopt een bepaalde kleur niet hebben, dan laat ik dat zo snel mogelijk weten en vul ik het weer aan.

Ik wens je veel shop en knutselplezier,

Tot de volgende keer,

Leonie François

Onafhankelijk Stampin’ Up! demonstratrice