2 juni was een unieke dag in Stampin’ Up-land. Op die dag mochten de demonstratrices spullen bestellen uit zowel de oude als de nieuwe catalogus. Mijn demonstratrice is die dag extra vroeg opgestaan om een monsterbestelling te plaatsen voor diverse mensen. Niet lang daarna ontving ik de stempelkussens die ik besteld had bij haar. Ik heb inmiddels al een flinke verzameling kleuren opgebouwd maar aangezien de prijs behoorlijk omhoog ging in de nieuwe catalogus (van €6,50 naar €8,-) vond ik het wel de moeite waard om nu de kleuren bij te kopen die ik nog op mijn verlanglijst had staan. Dus dit zijn ze geworden:

SU bestelling juni

Garden Green, Wild Wasabi, Lost Lagoon, Island Indigo, Marina Mist, Soft Sky, Pink Pirouette, Wisteria Wonder, Elegant Eggplant, Blackberry Bliss, Cherry Cobbler en Soft Suede.

Als bedankje voor mijn bestelling, verraste mijn demonstratrice me door me een Watermelon Wonder stempelkussen kado te doen. Dat is de kleur die in het midden ligt. Wat bof ik weer want dat is me een mooie kleur!

Voorlopig denk ik dat ik nu een mooie regenboog aan kleuren heb. En de combinatiemogelijkheden lijken eindeloos. Hou dus mijn blog goed in de gaten om te zien wat ik er allemaal mee kan.