Hallo Prulleke,

Vandaag wil ik je voorstellen aan mijn nieuwste Prulleke Product Pakket. Hij is samengesteld op basis van het prachtige Artfully Composed designpapier en deze keer zal ik ook flink wat van de onderdelen van de suite toevoegen om het pakket te vullen. Ik weet zeker dat je prachtige combinaties kunt maken met de verschillende producten uit dit pakket.

Prulleke Product Pakket

Artfully Composed Prulleke Product Pakket

Voor degene die er nog nooit van gehoord hebben zal ik eerst kort uitleggen wat zo’n pakket precies is. Wanneer je de catalogi van Stampin’ Up! bekijkt, zul je merken dat er heel veel prachtige artikelen in staan. Sommige zijn losse stempels, sommige hebben een bijpassende pons of stansenset en soms zijn het volledige pakketten met papier en accessoires erbij. Zo’n volledig pakket heet een suite. Ze zijn ideaal omdat ze allerlei verschillende coördinerende producten bevatten en vooral als je nog nieuw bent, kan het een fijne houvast bieden als je meteen weet dat alles mooi op elkaar is afgestemd. Het nadeel is dat ze best kunnen oplopen in prijs. Zeker als je naast het pakket ook nog kaartkarton en andere basismaterialen nodig hebt.

De oplossing

Daarom heb ik het Prulleke Product Pakket ontwikkeld. Deze bestaat uit verschillende verbruiksartikelen en is de perfecte basis voor je creatieve project. Omdat je een deel van het designpapier krijgt en wat verschillende coördinerende artikelen, betaal je ook maar een fractie van de prijs van de volledige suite. Als je het product pakket hebt geprobeerd, kun je er meer van kopen als je meer wilt hebben, of je probeert gewoon het volgende pakket.

Inspiratie

Een ander voordeel van het Prulleke Product Pakket is dat je niet alleen de materialen ontvangt. Gedurende 4 weken ontvang je op maandag een link naar een exclusief YouTube filmpje met project ideeën gemaakt met het Prulleke Product Pakket. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je niet weet wat je kunt maken met je nieuwe aankopen. Maar als je liever zelf verzint wat je wilt doen met de materialen ben je uiteraard vrij om dat ook te doen. Na afloop van de 4 weken zul je zien dat je nog genoeg materialen over houdt om zelf creatief aan de gang te gaan. Het is dus geen op maat gemaakt pakket dat slechts op één manier te gebruiken is.

Artfully Composed designpapier

Het pakket dat ik vandaag ga aankondigen is samengesteld op basis van de Artfully Composed suite. Deze vind je in de mini catalogus op pagina 32-34 en het is geweldig. Ik wil je er alles over vertellen dus laat ik beginnen met het papier. Het papier uit deze suite heet, net als de suite zelf, Artfully Composed. Het bevat 12 vellen dubbelzijdig gedessineerd papier. De kleuren van dit papier zijn Bumblebee, Calypso Coral, Evening Evergreen, Just Jade, Mint Macaron, Old Olive, Pale Papaya, Pear Pizzazz en Basic White. Het is een prachtige tropische mix van heldere kleuren. Zo krijg je de zomer wel in je bol! In het Prulleke Product Pakket zit 1/4 vel van ieder van de 6 dessins (15,2 x 15,2 cm).

Artfully Composed designpapier, foto van Stampin’ Up!©2022

Kaartkarton

Het mooie van Stampin’ Up! is dat ze zorgen dat alles mooi met elkaar coördineert. Zo zijn de kleuren die in het designpapier zijn verwerkt ook te verkrijgen als inktkussens, lint en kaartkarton. Het Prulleke Product Pakket maakt gebruik van deze bijpassendheid door het designpapier te combineren met andere producten in dezelfde kleuren. In het Artfully Composed Prulleke Product Pakket zit 1 vel Basic White kaartkarton. Deze zijn fijn om op te stempelen en uit te kunnen knippen. Ook zit er 1 vel Extra Stevig Basic White kaartkarton in. Dit dikkere kaartkarton is de perfecte basis voor je kaarten. Het blijft stevig staan en zal niet snel kromtrekken. Het pakket bevat 1 vel gekleurd kaartkarton in de volgende tinten:

  • Calypso Coral
  • Pale Papaya
  • Pear Pizzazz
  • Evening Evergreen
  • Just Jade
  • Mint Macaron

Het kaartkarton is dus perfect afgestemd op de kleuren van het designpapier waardoor je altijd een schitterende combinatie krijg. Maar er zit nog meer in het pakket…

Vellum Layering Designs

Een leuk onderdeel van de Artfully Composed suite is het nieuwe vellum. Het is 30,5 x 30,5 cm en is voorzien van een leuke print in zwart of wit. Een van de dessins is een plattegrond/kaart en de twee anderen zijn teksten. De ene tekst is een handgeschreven tekst en de andere is geprint. Het is een leuke manier om een extra laagje toe te voegen. Doordat het doorzichtig is, lijdt het niet af maar biedt het wat extra’s. Van ieder van de 6 verschillende velletjes krijg je ook een 1/4 van een vel, dus 15,2 x 15,2 cm.

Vellum Layering Designs, foto van Stampin’ Up!©2022

Frayed Ribbon

Het Frayed Ribbon is ook onderdeel van deze suite. Ik heb het wel vaker gebruikt in een Prulleke Product Pakket maar het is ook een heerlijk lint om te gebruiken. Je kunt het houden als een breed lint maar je kunt het ook afrafelen voor een dunner touw en veel franjes. Het lint is soepel en zacht en is de perfecte aanvulling op je projecten. In je Prulleke Product Pakket zit 1 meter van dit lint.

Frayed Ribbon, foto van Stampin’ Up!©2022

Faux Sea Glass Shapes

Een ander geweldig product uit deze suite zijn de Faux Sea Glass Shapes. Deze zijn in Just Jade, Old Olive en wit en hebben wat onregelmatige vormen. Het is een heel leuk element om toe te voegen aan je project en ik kan niet wachten om ze eens te strooien op wat kaarten. Je krijgt een rijtje van iedere kleur. Dus 10 per kleur in de 3 kleuren.

Faux Sea Glass Shapes, foto van Stampin’ Up!©2022

Die-cuts

Het laatste dat ik heb toegevoegd aan dit pakket zijn een paar uitgestanste vormen. Ik heb de Tropical Layers stansen gebruikt om uit verschillende kleuren kaartkarton wat van de bladmotieven te snijden zodat je daar ook mee kunt spelen als je zelf de stansen nog niet hebt aangeschaft.

Inspiratie

Om je op weg te helpen zal ik, wanneer je het Prulleke Product Pakket afneemt, vier weken lang op maandag een filmpje mailen naar je waarin ik een voorbeeldproject maak met de artikelen uit deze kit. Het eerste filmpje kun je op 4 april in je inbox kunnen verwachten. De filmpjes zullen makkelijk te volgen zijn en eenvoudige projecten bevatten. Je ziet stap-voor-stap hoe ik alles maak. Ik weet zeker dat je kunt volgen wat ik doe, zelfs als je niet meer hebt geknutseld sinds de basisschool. Bovendien probeer ik in de filmpjes alle verschillende onderdelen een keer aan bod te laten komen.

Uitbreiden

Je kunt je Prulleke Product Pakket uitbreiden met een aantal verschillende andere Stampin’ Up! artikelen. Hier zal ik er in later blogbericht een aantal van voorstellen. Uiteraard zal ik de filmpjes gebruiken om wat van deze extra Stampin’ Up! producten toe te lichten. Zonder deze aanvullende artikelen kun je het Prulleke Product Pakket ook prima gebruiken om mooie dingen te maken. Aanvullende artikelen kun je meteen toevoegen aan je kitbestelling als je dat zou willen maar ze zijn tevens later te bestellen als je wat aanvulling wilt op je Prulleke Product Pakket.

Je kunt vanaf nu tot uiterlijk 20 maart het Artfully Composed Prulleke Product Pakket bij me bestellen. Deze kost € 15,- excl. verzendkosten. Team Prulleke-leden ontvangen € 2,50 korting op de Prulleke Product Pakketten. Ik zal uiterlijk op 31 maart de kits gaan versturen. Heb je nog vragen, neem dan gerust contact op met me.

Veel knutselplezier,

Leonie

Onafhankelijk Stampin’ Up! demonstratrice