Hallo Prulleke,

Met liefdevolle handen en oprechte woorden kun je het beste laten zien dat je ergens om geeft. Met de hand-afbeeldingen die het samenkomen in vriendschap en solidariteit illustreren, helpt de All Together collectie je om kaarten en andere papieren projecten te maken die de mensen die je kent en waar je van houdt reflecteren.

De All Together collectie bevat vroegtijdige producten uit de 2022-2023 jaarcatalogus, een opwindende nieuwe lijn met naturel Stampin’ Blends, en exclusieve producten die nergens anders verkrijgbaar zijn.

Here Together / Here For You

De collectie bevat de Here Together Cling stempelset. Deze bevat 9 stempels met daarin zowel afbeeldingen van handen als liefdevolle spreuken en een paar aanvullende stempels. Ook is er een set bijpassende Here For You stansen. Hiermee kun je de gestempelde handen eenvoudig uitsnijden en prachtige spreuken stansen. De stempels en stansen zijn zowel individueel verkrijgbaar als in een bundel met 10% korting ten opzichte van de individuele aankoopprijs.

Here Together bundle, foto van Stampin’ Up!©2021

All Together designpapier

Andere producten in deze collectie zijn een pak 6″ x 6″ (15,2 x 15, 2 cm) All Together designpapier. Dit papier is volledig zwart/wit en bevat grafische prints die passen bij allerlei projecten. Het papier bevat ook tekeningen van de handen van de ontwerpers waarmee het samenkomen wordt vertegenwoordigd. Het pak bevat 48 vellen dubbelzijdig papier in 12 verschillende dessins, 4 van ieder.

All Together designpapier, foto van Stampin’ Up!©2021

Stampin’ Blends

Het laatste onderdeel van deze collectie zijn 10 nieuwe kleuren Stampin’ Blends in verschillende natuurlijke tinten. Hiermee kun je meer variatie geven aan de huidkleur van de figuren die je stempelt. Ze zijn ook perfect wanneer je meer tinten wilt gebruiken voor bijvoorbeeld diertjes.

Stampin’ Blends in natuurlijke tinten, foto van Stampin’ Up!©2021

Vanaf 1 februari zijn deze exclusieve en vroegtijdige producten verkrijgbaar! In deze PDF zie je een compleet overzicht van de verschillende artikelen, beschrijving en prijzen. Let wel op want de stansen zullen alleen verkrijgbaar zijn zolang de voorraad strekt. Dat geldt dan ook automatisch voor de bundle en het volledige collectiepakket.

All Together collectiepakket, foto van Stampin’ Up!©2021

Op 1 februari zal ik een verzamelbestelling plaatsen dus als je wilt dat ik iets uit deze collectie (of uit de reguliere collectie) voor je toevoeg, dan kun je me dat nog tot 31 januari doorgeven. Je kunt uiteraard ook zelf je bestelling plaatsen via de webshop. Denk dan bij bestellingen onder € 200,- aan de gastvrouwcode.

Veel knutselplezier,

Leonie François

Onafhankelijk Stampin’ Up! demonstratrice