Hallo Prulleke,

Er komen altijd een paar artikelen in de nieuwe jaarcatalogus, die zo goed zijn, dat Stampin’ Up! niet wil wachten tot de release van de nieuwe catalogus om ze te kunnen delen. Een goed voorbeeld hiervan zijn de 10 neutrale Stampin’ Blends markers. Om deze direct aan het publiek vrij te geven heeft Stampin’ Up! een Early Release pakket samengesteld met een aantal exclusieve artikelen er in.

Neutrale Stampin’ Blends

De kleuren van de Stampin’ Blends waren altijd verkrijgbaar in de kleuren van de overige Stampin’ Up! artikelen. Om wat meer neutrale mogelijkheden te bieden was er ook nog de Ivory/Bronze kleuren combinatie. Als je echter graag diertjes kleurt of wat meer diversiteit in je poppetjes wilt aanbrengen is dat niet genoeg variatie. Sinds 1 februari zijn er daarom 10 nieuwe kleuren Stampin’ Blends te verkrijgen in een regenboog aan neutrale tinten.

Stampin’ Blends in natuurlijke tinten, foto van Stampin’ Up!©2022

De stiften worden verkocht in setjes van 2 kleuren of je kunt ze ook allemaal kiezen met 1 handig bestelnummer.

Here Together bundle

Here Together bundle, foto van Stampin’ Up!©2022

Om te zorgen dat je de nieuwe markers meteen kunt proberen heeft Stampin’ Up! een speciale stempelset ontworpen bij deze stiften. Deze bevat een aantal liefdevolle spreuken en afbeeldingen van handen. De afbeeldingen kun je natuurlijk uitknippen maar er is ook een bijpassende set stansen bij verkrijgbaar. Deze snijden de handen en het hart uit maar ook 2 prachtige spreuken.

All Together DSP

All Together designpapier, foto van Stampin’ Up!©2022

Mocht je nog meer inkleuropties nodig hebben, dan kun je ook kiezen voor het fantastische All Together DSP. Deze bevat 48 vellen gedessineerd papier. Dat zijn 4 dubbelzijdige vellen van ieder van de 12 verschillende ontwerpen. Het papier is volledige zwart/wit en dus ideaal om in te kleuren of te gebruiken voor een grafisch effect.

Tijdelijk

All Together collectiepakket, foto van Stampin’ Up!©2022

Hoewel de nieuwe markers zijn opgenomen in de nieuwe jaarcatalogus (p. 128), geldt dat niet voor de stempels, stansen en designpapier. Deze zijn bestelbaar zolang de voorraad strekt. Vanaf 3 mei zijn ze sowieso niet meer beschikbaar. Alle productinformatie is na te lezen in deze PDF.

Dat was het weer voor vandaag. Morgen ben ik terug met de kleurencombinatie van deze week.

Veel knutselplezier,

Leonie François

Onafhankelijk Stampin’ Up! demonstratrice