Hallo Prullekes

In de maand juli heeft Stampin’ Up! maar liefst 2 geweldige acties waar je gebruik van kunt maken. De ene is een actie om het kopen van producten leuker te maken en de andere is een actie om het instappen als demonstratrice aantrekkelijker te maken. Hieronder zal ik beide acties uitleggen.

Bonus Days

Van 1 tot en met 31 juli verdien je bij besteding van iedere € 60,- een Bonus Days coupon code ter waarde van € 6,-. Deze coupon code(s) kun je inwisselen van 1 tot en met 31 augustus voor korting op je nieuwe bestelling. Er zit geen limiet aan de hoeveelheid coupon codes die je kunt verdienen. Na aankoop van je producten ontvang je een e-mail met daarin de codes. Het is ook mogelijk om de codes weg te geven. Ze zijn niet persoonsgebonden.

Extra, Extra!

Het is nu wel heel aantrekkelijk om in te stappen als demonstratrice. Normaal betaal je € 129,- voor je starterspakket. Voor dat geld mag je dan € 175,- aan producten uitkiezen. Daarnaast krijg je een volledig business pakket met ondersteunende materialen zoals catalogi, bestelformulieren, uitnodigingen voor workshops etc.

Van 1 juli tot en met 31 augustus krijg je het businesspakket en mag je voor € 207,- aan producten uitkiezen. Dat is dus € 32,- aan extra gratis producten naar eigen keuze. Het mooie aan instappen als demonstratrice, is dat je nergens aan vast zit. Maar het leuke aan demonstratrice zijn, is dat je dan in een super gezellig team terecht komt. Je kunt genieten van korting op al je toekomstige aankopen en je kunt anderen laten delen in je hobby. Er zijn speciale evenementen voor Stampin’ Up! demonstratrices en je krijgt alle gidsen eerder te zien dan klanten en geniet van een pre-order periode zodat je eerder dan de rest al kunt spelen met de nieuwe producten. Je moet niks, maar er is een hele wereld die voor je open gaat als je wel instapt. Als je geen workshops wilt geven, is dat prima. Het moet niet. Als je met je eigen aankopen de minimale kwartaalomzet haalt, is dat ook prima. Als je dat niet haalt, dan val je vanzelf uit. Geen addertjes onder het gras.

Als dat allemaal nog niet voldoende reden is om de sprong te wagen, krijg je ook nog een coupon code waarmee je de volgende maand € 12,- korting krijgt op je aankoop. Ideaal dus om in te zetten voor bijvoorbeeld pre-orders van de herfst/winter catalogus, die in de Extra, Extra!-actie periode valt.

Als je meer wilt lezen over instappen als demonstratrice, kun je deze link klikken.

Mocht je meer informatie willen over deze acties, een bestelling willen plaatsen of willen instappen, stuur me dan een mailtje of vul het contactformulier in en dan neem ik zo snel mogelijk contact op met je.

Tot de volgende keer,

Leonie