Hallo Prulleke,

Het is zo ver, het is eindelijk zo ver! Vandaag mag ik mijn nieuwste Prulleke Product Pakket aankondigen: het Abstract Beauty Prulleke Product Pakket. Oh en wat is dit een geweldig pakket. Hij is samengesteld op basis van mijn favoriete suite uit de januari-juni mini catalogus en ik kan niet wachten om al dit moois met je te delen.

Prulleke Product Pakket

Abstract Beauty Prulleke Product Pakket

Voor degene die er nog nooit van gehoord hebben zal ik eerst kort uitleggen wat zo’n pakket precies is. Wanneer je de catalogi van Stampin’ Up! bekijkt, zul je merken dat er heel veel prachtige artikelen in staan. Sommige zijn losse stempels, sommige hebben een bijpassende pons of stansenset en soms zijn het volledige pakketten met papier en accessoires erbij. Zo’n volledig pakket heet een suite. Ze zijn ideaal omdat ze allerlei verschillende coördinerende producten bevatten en vooral als je nog nieuw bent, kan het een fijne houvast bieden als je meteen weet dat alles mooi op elkaar is afgestemd. Het nadeel is dat ze best kunnen oplopen in prijs. Zeker als je naast het pakket ook nog kaartkarton en andere basismaterialen nodig hebt.

De oplossing

Daarom heb ik het Prulleke Product Pakket ontwikkeld. Deze bestaat uit verschillende verbruiksartikelen en is de perfecte basis voor je creatieve project. Omdat je een deel van het designpapier krijgt en wat verschillende coördinerende artikelen, betaal je ook maar een fractie van de prijs van de volledige suite. Als je het product pakket hebt geprobeerd, kun je er meer van kopen als je meer wilt hebben, of je probeert gewoon het volgende pakket.

Inspiratie

Een ander voordeel van het Prulleke Product Pakket is dat je niet alleen de materialen ontvangt. Gedurende 4 weken ontvang je op maandag een link naar een exclusief YouTube filmpje met project ideeën gemaakt met het Prulleke Product Pakket. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je niet weet wat je kunt maken met je nieuwe aankopen. Maar als je liever zelf verzint wat je wilt doen met de materialen ben je uiteraard vrij om dat ook te doen. Na afloop van de 4 weken zul je zien dat je nog genoeg materialen over houdt om zelf creatief aan de gang te gaan. Het is dus geen op maat gemaakt pakket dat slechts op één manier te gebruiken is.

Abstract Beauty designpapier

Het pakket dat ik vandaag ga aankondigen is samengesteld op basis van de Abstract Beautys suite. Deze vind je in de mini catalogus op pagina 48-50 en het beval AL mijn favoriete dingen. Ik wil je er alles over vertellen dus laat ik beginnen met het papier. Het papier uit deze suite heet, net als de suite zelf, Abstract Beauty. Het bevat 48 vellen dubbelzijdig gedessineerd papier in de nieuwe maat 4″ x 6″ (10,2 x 15,2 cm). Bovendien is het een Specialty designpapier. Dat komt omdat een zijde van ieder velletje voorzien is van goud folie accenten. En dat is prachtig! Naast goud zijn de kleuren van dit papier: Balmy Blue, Basic Black. Blushing Bride, Crushed Curry, Just Jade, Magenta Madness, Misty Moonlight, Night of Navy, Pumpkin Pie en Basic White. Zoals je ziet zitten hier een flink aantal van mijn persoonlijke lievelingskleuren in. Niet alleen dat. Het papier bevat mijn favoriete prints: stippen, strepen, spetters, gestileerde bloemen, vlekken en scribbles. Het is glorieus!!

Abstract Beauty designpapier, foto van Stampin’ Up!©2022

Kaartkarton

Het mooie van Stampin’ Up! is dat ze zorgen dat alles mooi met elkaar coördineert. Zo zijn de kleuren die in het designpapier zijn verwerkt ook te verkrijgen als inktkussens, lint en kaartkarton. Het Prulleke Product Pakket maakt gebruik van deze bijpassendheid door het designpapier te combineren met andere producten in dezelfde kleuren. In het Abstract Beauty Prulleke Product Pakket zitten 2 vellen Basic White kaartkarton. Deze zijn fijn om op te stempelen en uit te kunnen knippen. Ook zitten er 2 vellen Extra Stevig Basic White kaartkarton in. Dit dikkere kaartkarton is de perfecte basis voor je kaarten. Het blijft stevig staan en zal niet snel kromtrekken. Het pakket bevat 1 vel gekleurd kaartkarton in de volgende tinten:

  • Balmy Blue
  • Basic Black
  • Misty Moonlight
  • Blushing Bride
  • Just Jade
  • Crushed Curry

Het kaartkarton is dus perfect afgestemd op de kleuren van het designpapier waardoor je altijd een schitterende combinatie krijg. En het is niet dezelfde combinatie kaartkarton als in het Cardstock Pakket Abstract Beauty zit, dat verkrijgbaar is in mijn winkel. Maar er zit nog meer in het pakket…

Just Jade & Gold Braided Ribbon / Gevlochten Lint met Goudaccent Just Jade

Omdat in de suite zelf geen lint is opgenomen, koos ik zelf voor dit heerlijke gevlochten lint met goudaccent. Just Jade is 1 van de kleuren uit de suite maar het kleine beetje goud maakt het helemaal af. Het lint is soepel en zacht en is de perfecte aanvulling op je projecten. In je Prulleke Product Pakket zit 1 meter van dit lint.

Just Jade & Gold Braided Ribbon, foto van Stampin’ Up!©2022

Adhesive-Backed Hexagons / Zelfklevende zeshoeken

Adhesive-backed hexagons, foto van Stampin’ Up!©2022

Het laatste dat ik toevoeg aan het Prulleke Product Pakket is een rijtje Adhesive-Backed Hexagons. Je ontvangt 2 steentjes in iedere maat (4 mm, 5 mm en 6 mm) in ieder van de 3 kleuren: Basic Black, Blushing Bride en Just Jade. Deze zeshoekjes passen makkelijk bij je project en zullen net het verschil maken in je project.

Inspiratie

Om je op weg te helpen zal ik, wanneer je het Prulleke Product Pakket afneemt, vier weken lang op maandag een filmpje mailen naar je waarin ik een voorbeeldproject maak met de artikelen uit deze kit. Het eerste filmpje kun je op 7 maart in je inbox kunnen verwachten. De filmpjes zullen makkelijk te volgen zijn en eenvoudige projecten bevatten. Je ziet stap-voor-stap hoe ik alles maak. Ik weet zeker dat je kunt volgen wat ik doe, zelfs als je niet meer hebt geknutseld sinds de basisschool. Bovendien probeer ik in de filmpjes alle verschillende onderdelen een keer aan bod te laten komen.

Uitbreiden

Je kunt je Prulleke Product Pakket uitbreiden met een aantal verschillende andere Stampin’ Up! artikelen. Hier zal ik er in later blogbericht een aantal van voorstellen. Uiteraard zal ik de filmpjes gebruiken om wat van deze extra Stampin’ Up! producten toe te lichten. Zonder deze aanvullende artikelen kun je het Prulleke Product Pakket ook prima gebruiken om mooie dingen te maken. Aanvullende artikelen kun je meteen toevoegen aan je kitbestelling als je dat zou willen maar ze zijn tevens later te bestellen als je wat aanvulling wilt op je Prulleke Product Pakket.

Je kunt vanaf nu tot uiterlijk 20 februari het Abstract Beauty Prulleke Product Pakket bij me bestellen. Deze kost € 15,- excl. verzendkosten. Team Prulleke-leden ontvangen € 2,50 korting op de Prulleke Product Pakketten. Ik zal uiterlijk op 3 maart de kits gaan versturen. Heb je nog vragen, neem dan gerust contact op met me.

Veel knutselplezier,

Leonie

Onafhankelijk Stampin’ Up! demonstratrice