Hallo Prulleke,

Gisterenavond heb ik tijdens mijn wekelijkse Facebook Live uitzending het volgende Prulleke Product Pakket gedeeld. Hierover heb ik al eerder een bericht geschreven wat je hier kunt teruglezen. Vandaag wil ik je wat suggesties geven van producten waar je je Prulleke Product Pakket mee zou kunnen aanvullen. Het is niet nodig om deze spullen te komen om te kunnen genieten van het pakket, maar het biedt meteen wat meer creatieve opties als je coördinerende spulletjes hebt.

Inhoud

In een Prulleke Product Pakket zitten alléén verbruiksartikelen. De kit bevat gedeelde pakketten van verschillende materialen, waardoor je van alles een beetje ontvangt. Je ontvangt in het Tea Boutique Prulleke Pruduct Pakket 1 vel van de verschillende designpapiertjes van het Tea Boutique designpapier en verschillende vellen kaartkarton in bijpassende kleuren, wat Fun Flower Resin Shapes, en een van de Tea Boutique Cards & Envelopes in ieder van de kleuren.

Tea Boutique Prulleke Product Pakket

Met dit pakket heb je een mooi pakket coördinerende materialen om heel wat prachtige projecten mee te maken.

Uitbreiden

Omdat ik het jammer zou vinden dat je deze mooie spulletjes niet zou gebruiken, zal ik iedere maandag een tutorial filmpje mailen naar je. Op die manier heb je niet alleen een prachtige selectie aan bijpassende producten, je krijgt er ook een flinke dosis inspiratie bij. In de filmpjes gebruik ik uiteraard ook wat extra producten die passen bij het Prulleke Product Pakket. Een aantal hiervan zijn afkomstig uit de Tea Boutique suite en sommige vind ik er gewoon leuk bij passen. Om je alvast een idee te geven van de producten die ik zou kunnen gaan gebruiken zal ik hieronder een aantal van de aanvullende artikelen noemen waar mee je je pakket kunt aanvullen.

Thee & Troost bundle

In de jaarcatalogus staat op bladzijde 12-13 de Tea Boutique suite. Deze bestaat uit de Cup Of Tea Bundle, het Tea Boutique designpapier en de Tea Boutique Cards & Envelopes. Het papier en de kaarten met bijpassende enveloppen zijn onderdelen van het Prulleke Product Pakket. De Bundle is daarom een geweldige aanvulling. De Bundle bestaat uit een stempelset en de bijpassende stansen. Deze artikelen zijn zowel individueel als in een bundle verkrijgbaar. Wanneer je ze als bundle bestelt bespaar je 10% op de aankoop van de individuele artikelen. Het leuke aan deze specifieke bundle is dat deze ook in het Nederlands te verkrijgen is. Dan heet hij Thee & Troost en ziet er dan zo uit:

Thee en Troost bundle, foto van Stampin’ Up!©2022

2022-2024 In Colors cardstock assortment

Normaal stel ik nooit cardstock voor als een van de aanvullingen op een Prulleke Product Pakket. Er zit immers al cardstock in het pakket. Deze keer ga ik dat echter wel doen. Omdat het vorige Prulleke Product Pakket was samengesteld op basis van het 2022-2024 In Colors designpapier, zaten er toen vellen cardstock bij van die In Colors. In het Tea Boutique designpapier zijn echter ook de 5 nieuwe In Colors verwerkt. Aangezien ik telkens iets anders wil bieden in de Prulleke Product Pakketten, heb ik nu die kleuren niet aan het pakket toegevoegd. Maar, je zou je pakket dus heel goed kunnen aanvullen met een assortiment pak van het 2022-2024 In Colors papier.

A4 Cardstock assortment pack 2022-2024 In Colors, foto van Stampin’ Up!©2022

Inkt

De kleuren in het designpapier zijn Crumb Cake, Crushed Curry, Fresh Freesia, Garden Green, Orchid Oasis, Parakeet Party, Petal Pink, Starry Sky, Sweet Sorbet, Tahitian Tiden en Basic White. Als je kleuren hebt die daarmee matchen zit je altijd goed. Alle inktpads zijn € 9,- per stuk en de refill is € 4,50 per kleur. Uiteraard is zwart een goede basis kleur en kan ook VersaMark een goede toevoeging zijn als je met Embossing Poeders aan de slag wilt kunnen gaan. Natuurlijk is het niet nodig om al deze inkt te bezitten om gebruik te maken van dit Prulleke Product Pakket. Hoewel meer kleuren ook meer opties bieden, kun je heel goed leuke projecten maken met minder dan alle kleuren.

Stapel met coördinerende kleuren inkt

Zoals ik al zei, je hebt de aanvullingen niet nodig om te kunnen genieten van het Prulleke Product Pakket maar ze bieden je wel veel meer mogelijkheden. Als je het Prulleke Product Pakket bij me afneemt, is het dus het overwegen waard om het aan te vullen met een of meerdere van de bovengenoemde artikelen.

Je kunt vanaf nu tot uiterlijk 29 mei het Tea Boutique Prulleke Product Pakket bij me bestellen. Deze kost € 17,50 excl. verzendkosten. Team Prulleke-leden ontvangen € 2,50 korting op de Prulleke Product Pakketten. Ik zal uiterlijk op 9 juni de kits gaan versturen. Heb je nog vragen, neem dan gerust contact op met me.

Tot de volgende keer,

Veel knutselplezier!

Leonie

Onafhankelijk Stampin’ Up! demonstratrice