Hallo Prullekes,

leren

Iedere dag leren we iets. Soms merken we het niet op of lijkt het een herhaling van wat we al weten maar er gaat geen dag voorbij zonder dat er iets nieuws op ons pad komt.

les

Gisteren werd me weer eens op mijn hart gedrukt hoe belangrijk kleine veranderingen zijn. Door steeds proberen te verbeteren met 1 procent, bereik je in de lange termijn grote resultaten.

verbeteren

Ik merk het in mijn huishouden met mijn nieuw routines en het begint te komen met mijn volgers op social media. Door iedere dag een beetje te doen, ga ik groeien. Door iedere dag een beetje te leren, ga ik verbeteren.

oefenen

Zo werkt het ook met creativiteit. Door het steeds te doen, word je beter. Mijn dochter vraag me wel eens hoe het kan dat ik zo goed kan… wat ik dan ook aan het doen ben. En mijn antwoord is altijd hetzelfde: ‘Oefenen, oefenen, oefenen, oefenen. En het is niks dat jij niet ook kan, als je maar oefent.’

voorbeelden

Je kunt alle filmpjes van YouTube bekijken, alle foto’s op Instagram liken en honderden borden met pins maken op Pinterest maar als je niet zelf aan de slag gaat, word je niet beter. Als je niet weet hoe je moet beginnen, of als je extra tips wilt, probeer dan een workshop. Op die manier krijg je de instructie met tips en je kunt meteen oefenen.

zelf

Natuurlijk kun je er ook gewoon zelf voor gaan. De catalogus staat vol met voorbeelden die je na kunt maken. Je zou ook een A4tje vol kunnen stempelen met dezelfde afbeelding en deze steeds opnieuw kunnen kleuren als je dat wilt oefenen. Er zijn legio manieren om te beginnen. Het is gewoon van belang dat je begint, dat je leert van wat je doet en dat je blijft zoeken naar die 1 procent verbetering.

Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben dan hoor ik graag van je. Je kunt een opmerking achterlaten bij dit bericht of via mijn contactformulier. Wil je een keer meedoen met een workshop dan vind je hier meer informatie. Als je een bestelling wilt plaatsen bij me dan kan dat door me een mailtje te sturen. Informatie over bestellingen vind je hier.

Ik hoop dat ik je geïnspireerd hebt om te creëren. Laat je me weten waar jij 1 procent in wilt verbeteren? Ik ben benieuwd.

Tot de volgende keer,

Leonie

Onafhankelijk Stampin’ Up! demonstratrice in Eindhoven en omgeving